Glutenfritt

Appelsin sashimi

Posted on May 5th, 2014

En veldig enkel men god dessert for voksne, sløyfer du rommen kan den og serveres til barna. Til denne oppskriften trenger du: 1 appelsin 1 ss…

Continue Reading

Bakt eple

Posted on Aug 13th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: (2 porsjoner) 2 epler. 50 g Hakkede mandler 10 g smør 50 Demarasukker 1 ts Kanel   1. Skrell eplene og…

Continue Reading

Bakt fiken med honning og pistasjnøtter

Posted on Oct 8th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 4 stk Fiken 4 ss Honning 50 g Pistasjnøtter uten skall 1. Snitt ett kryss i fiknene og sett i en ildfast…

Continue Reading

Blåbærsyltetøy

Posted on Aug 24th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 1000 g Blåbær 180 g Sukker 20 g Ekte Vaniljesukker 1 ts Certo Kok opp blåbær, sukker og…

Continue Reading

Brente kanel mandler

Posted on Dec 18th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 1 dl vann 250 g Mandler 100 g Sukker 1 ss Kanel   1. Ha vann, sukker og mandler i en tykk bunnet kjele og…

Continue Reading

Brente mandler

Posted on Nov 23rd, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 250g Mandler 1dl vann 1dl sukker frø fra en halv vaniljestang. 1. Ha alle Ingredienser i en tykkbunnet…

Continue Reading

Bringebær mousse

Posted on Jan 22nd, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Bringebær 2,5 dl Fløte 2 plater gelatin 50 g sukker 1. Kjør bringebær og sukker i blender til alt…

Continue Reading

Bringebær og lavendel makroner fylt med sjokolade krem

Posted on Aug 5th, 2013

  Til denne oppskriften trenger du: Makroner: 280 gram mandelmel 370 gram melis 230 gram romtempererte eggehvitter 125 gram Sukker 1/2 ts…

Continue Reading

Daim

Posted on Nov 24th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 100 g Mørk sjokolade 100 g Sukker 50 g Vann 50 g Hakkede hasselnøtter 1. Kok opp sukker og…

Continue Reading

Dulce de leche (hapå)

Posted on Sep 11th, 2013

   Til denne oppskriften trenger du: en kjele med vann en boks søtet kondensert melk 1. Kok opp vann 2. Legg boksen med søtet kondensert…

Continue Reading

Eksotiske gledespiker

Posted on May 23rd, 2014

Til  denne oppskriften trenger du: Karamelliserte havregryn: 1 dl havregryn 1 ss smør 1 toppet ss Sukker vaniljekrem: frø fra en…

Continue Reading

Ekte marsipan

Posted on Dec 21st, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 500 g Skoldede tørre mandler 500 g Melis 1 til 2 eggehvitter Eggehvitter 1 ts tragant (fås på apotek, kan…

Continue Reading

Eplemos

Posted on Oct 30th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 1 kg epler 1,5 dl vann 3 dl sukker 1. Fjern frøhus fra eplene og del opp i biter 2. Ha alle ingredienser i…

Continue Reading

Fransk sjokolade fristelse

Posted on Apr 13th, 2014

Hvis du bytter ut smøret med ett melkefritt altrenativ vil denne kaken være gluten og melkefri Til denne oppskriften trenger du: 250 g Mørk 71%…

Continue Reading

Gelato

Posted on Aug 20th, 2014

Sponset innlegg Jeg har prøvd noe jeg ikke trodde var mulig og lage selv nemmelig Italiensk gelato som smaker like godt som den du får servert i…

Continue Reading

Grillet banan med hvit sjokolade og solbær

Posted on Jun 30th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: (2 Porsjoner) 1 Banan 15 g hvit sjokolade 1 ts Frysetørket solbær (eller ca 10 stk ferske solbær) 1. Del…

Continue Reading

Grunnoppskrift makroner

Posted on Jul 17th, 2013

  til denne oppskriften trenger du: 285 gram mandelmel 400 gram melis 6 romtempererte eggehvitter 130 gram Sukker (Pulver- eller…

Continue Reading

Hasselnøtt og aprikos konfekt

Posted on Dec 22nd, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 200g Marsipan 50 g Tørkede aprikoser 50 g Hasselnøtter 50 g sjokolade (Bruk melkefri sjokolade om du vil ha…

Continue Reading

Hasselnøttrøffler med chilli

Posted on Dec 17th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 1 dl Fløte 1 ss Smør 50 g Hasselnøtter 1/2 ts tørket…

Continue Reading

Havreflarn med sjokolade

Posted on Nov 21st, 2013

Til denne oppskriften trenger du: (ca 30 stk) 75g Smør 100g Havregryn 1  Egg 125g Sukker 1 ts Bakepulver 50g sjokolade (bruk melkefri…

Continue Reading

Hjemmelaget smil

Posted on Aug 30th, 2013

Til denne oppskiften trenger du: 100g Valgfri sjokolade (jeg brukte 70% feia premium) 50 g karamell silikon former 1. Smelt sjokoladen over…

Continue Reading

Hvite franskemakroner med hvitsjokolade ganache

Posted on Oct 18th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: Makroner: 285 gram mandelmel 400 gram melis 6 romtempererte eggehvitter 130 gram…

Continue Reading

Jordbærfromasj

Posted on Nov 5th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 300 g Jordbær 50 g Sukker 5 dl Fløte 4 plater Gelatin 1. Kjør jordbær og sukker i enten en…

Continue Reading

Jordbærsorbet med karamellchips

Posted on Jul 18th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: Sorbet: 500 g Renset jordbær 100 g Sukker 0,5 dl Vann 30 g Glykose ( Du kan bruke Hvit sirup men jeg…

Continue Reading

Jordbærtrøffler

Posted on Dec 1st, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 1 dl Fløte 1 ss Smør 50 g Jordbærstrøssel 1. Varm opp fløte til…

Continue Reading

Kaffe og kokos konfekt

Posted on Dec 27th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 200g Marsipan 50 g kokos 1 ts kaffe ekstrakt (eller bland litt vann med pulverkaffe så du får sterk…

Continue Reading

Kakao på skje

Posted on Dec 20th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: (18 stk) 200 g Mørk kokesjokolade 200 g Lys kokesjokolade 2 dl Melis Frø fra en vaniljestang 1 dl…

Continue Reading

Kake-huset’s Turmix

Posted on Aug 18th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 50 g Hasselnøtter 50 g Mandler 30 g Gresskarkjerner 50 g Mørk sjokolade (velg sukkerfri sjokolade om du vil…

Continue Reading

Kake-husets Turbar

Posted on Jul 7th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 2 ss smør (Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri) 100 g sukker 100 g hasselnøtter 100 g…

Continue Reading

Kokosmakroner

Posted on Nov 26th, 2013

Til denne oppskriften trenger du (ca 20-30 stk) 5 Eggehvitter 300g Sukker 400g Kokos 1/2 ts Sitronsaft Litt kakao til dryss 1. Ha…

Continue Reading

Kokostrøffler

Posted on Dec 10th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 1 dl Fløte 1 ss Smør 50 g Kokos 1. Varm opp fløte til kokepunktet 2.…

Continue Reading

Kokte egg

Posted on Apr 11th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: (12 porsjoner) 1 dl fløte litt sukker Sjokolademousse: 1 dl Kremfløte 115 g God sjokolade ( jeg har brukt…

Continue Reading

Kolibri egg

Posted on Mar 30th, 2015

Til denne oppskriften trenger du: Marsipan: 500 g Skoldede tørre mandler 500 g Melis 1 til 2  Eggehvitter 1 ts tragant (fås på…

Continue Reading

Kransekake stenger

Posted on Dec 17th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 250 g Malte mandler 250 g Melis 2 Eggehvitter 50 g Sjokolade Royal icing Royal icingen har jeg farget i to…

Continue Reading

Kremfyll

Posted on Sep 25th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 5 dl Vaniljekrem 3 dl Kremfløte 1. Pisk opp kremfløte. 2. Vend inn vaniljekremen i kremen med en…

Continue Reading

Krokan is uten tilsatt sukker

Posted on Jun 11th, 2013

hva er vel bedre enn en fløtemyk krokanis uten tilsatt sukker da solen skinner på sitt sterkeste? Til denne oppskriften trenger…

Continue Reading

Limonade

Posted on Jul 24th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 8 stk sitroner 3 ss Ekte vanilje sukker 1,5 L vann 100 g sukker 1. Kok opp halvparten av vannet. 2. Press…

Continue Reading

Magic vulcano cake

Posted on Sep 26th, 2014

Til denne oppskriften trenger du:(2 stk) Saus: 100 g Valgfrie bær. 2 ss Sukker (bytt gjerne den ene skjeen ut med ekte…

Continue Reading

Makroner med Lemoncurd

Posted on Jul 17th, 2013

  Lag makroner etter grunnoppskriften du finner her i denne oppskriften har jeg hatt i Lemon yellow fra Wilton som du finner her Til denne…

Continue Reading

Mandeltrøffler

Posted on Dec 13th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 1 dl Fløte 1 ss Smør 50 g Mandler 1. Kjør mandler i en liten…

Continue Reading

Mango sirup og mango mos

Posted on May 23rd, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 1 dl vann 1 dl sukker 1 stk mango i småbiter. 1. Kjør alle ingrediensene i en blender. 2. Kok alle…

Continue Reading

Mascarpone

Posted on May 26th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: Termometer 5 dl Fløte 1 ss Sitronsaft. 1. Varm opp fløten til 88 grader. 2. Ha i sitronsaft og la syde under…

Continue Reading

Melonkuler i sjokoladedip

Posted on Jul 23rd, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 500 g Mørk sjokolade (bruk sukker og melkefri sjokolade om du vil ha den fri for dette) 1 knivsodd pulverisert…

Continue Reading

Mørke Sjokoladetrøfler

Posted on Jul 31st, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 1 dl fløte 100 g Mørk sjokolade Litt kakaopulver   1. Kok opp fløten. 2. Hell fløten over den hakkede…

Continue Reading

Pannacotta med jordbær uten tilsatt sukker ( sukkerfri )

Posted on Jun 9th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: Pannacotta: 1 Vaniljestang 2ss Sukrin 2ss Stevia 4 Plater gelatin 6 dl fløte Jordbærsaus: 200g…

Continue Reading

Pascal inspirert cupcake med smak av blåbær

Posted on Aug 2nd, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 10 Sjokolade former disse kan du lage selv ved og støpe former med temperert sjokolade, eller kjøpe de ferdeg f.…

Continue Reading

Pascal inspirert cupcake med smak av bringebær

Posted on Jul 27th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 10 Sjokolade former disse kan du lage selv ved og støpe former med temperert sjokolade, eller kjøpe de ferdeg f.…

Continue Reading

Pascal inspirert cupcake med smak av jordbær

Posted on Jul 25th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 10 Sjokolade former disse kan du lage selv ved og støpe former med temperert sjokolade, eller kjøpe de ferdeg f.…

Continue Reading

Pasjonsfrukt creme brulee

Posted on May 9th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 1 dl Pasjonsfrukt puree 1 Vaniljestang 2,5 dl Kremfløte 1,5 dl Melk 6 eggeplommer 60 g sukker 1. Fyll en…

Continue Reading

Pasjonsfrukt Gele dessert

Posted on Aug 8th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 2 dl Pasjonsfrukt pure 3 dl Vann 1 dl Sukker 5 plater gelatin 100 g Mascarpone ost 20 g sukker 20-30 g…

Continue Reading

Pasjonsfrukt mousse

Posted on Apr 30th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 2,5 dl Pasjonsfrukt pure 6 Plater gelatin 80 g Sukker 2, 5 dl Kremfløte 50 g hvit sjokolade (til pynt) litt…

Continue Reading

Pavlova med blåbær

Posted on Sep 25th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 4 stk  Eggehvite ¼ ts  Salt 250 g  Sukker 2 ts  Potetmel 1 ts  Sitronsaft 6dl Krem…

Continue Reading

Peppermynte Konfekt

Posted on Dec 19th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: (ca 20 stk) 1 eggehvitte 250 g melis 1/2 ts Peppermynte ekstrakt 50 g sjokolade (bruk melkefri sjokolade om du…

Continue Reading

Peppermynte sukkertøy

Posted on Dec 9th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 360 ml sukker 90 ml Glukose/ hvit sirup 90ml Vann 1ts Peppermynte ekstrakt litt melis Litt konditor farge jeg…

Continue Reading

Pikekyss med smak av bringebær

Posted on Sep 2nd, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 3 Eggehvitter par dråper Sitron 1/8 ts Salt 1 ts Lorann oils bringebær 115gr Sukker litt Konditor…

Continue Reading

Pikekyss med smak av kiwi og jordbær

Posted on Sep 16th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 3 Eggehvitter par dråper Sitron 1/8 ts Salt 1 ts Lorann oils Kiwi og bringebær 115gr Sukker litt Konditor…

Continue Reading

Pikekyss på pinne

Posted on Nov 12th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 3 Eggehvitter par dråper Sitron 1/8 ts Salt 115gr Sukker litt Konditor farge 12 Pinner 1. Pisk sukker,…

Continue Reading

Pistasjtrøffler

Posted on Dec 3rd, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 1 dl Fløte 1 ss Smør 50 g Usaltede Pistasjnøtter 1. Kjør…

Continue Reading

Rabarbra og jordbær syltetøy

Posted on Jun 15th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 750 g Renset rabarbra i biter 150 g Renset jordbær 1/2 Vaniljestang 1 pose Certo 600 g Sukker 1. Ha…

Continue Reading

Riskaker

Posted on Dec 14th, 2013

  Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 5 dl Puffet ris Noen ruter hvit sjokolade 1. Smelt den mørke sjokoladen over vannbad…

Continue Reading

Royal icing

Posted on Jun 13th, 2013

Royal icing kan man bruke til de utroligste pyntegjenstander på kaker fra blomster av alle typer til tiaraer etc. til denne oppskriften trenger…

Continue Reading

Saftig og god Sitruskake

Posted on Jan 13th, 2016

Sitruskake smaker helt utrolig, den er saftig, smakfull, holder seg godt i kjøleskapet  ca 1 uke og blir nesten bare bedre og bedre, og den er…

Continue Reading

Salt karamellsaus

Posted on Feb 5th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 2,5 dl fløte 3 ss smør 100g sukker 1ss Ekte vaniljesukker 1 toppet ts Godt salt jeg brukte rosa Himalaya…

Continue Reading

Salte og sprø Gresskarfrø

Posted on Oct 27th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: Gresskarfrø Vann Salt Olivenolje   1. Mål opp hvor mye gresskarfrø du har, har du 1 dl…

Continue Reading

Salty chewy cashew caramell

Posted on Dec 5th, 2013

til denne oppskriften trenger du: 1,5 dl Sirup 1 dl kondensert søtet melk 1 dl fløte 1 dl melk 75 g smør 300 g sukker 1/2 ts godt…

Continue Reading

Salty chocolate chilli cake uten tilsatt sukker

Posted on Jun 6th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: Nøttebunn: 150g Cashewnøtter 150g Mandler 100g smør Sjokoladeganache: 100g sukkerfri sjokolade 1 dl…

Continue Reading

Silkemyk Rask sjokolade mousse

Posted on Oct 22nd, 2014

Til denne oppskriften trenger du:(4 stk) Mousse: 100 g Mørk sjokolade 2,5 dl Fløte 2 Gelatin blad 6 Hele kaffebønner 1. Legg gelatinen i…

Continue Reading

Sjokolade mousse

Posted on Apr 4th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: (4 porsjoner) 1 dl Kremfløte 115 g God sjokolade ( jeg har brukt Valrhona Guanaja) 2 Eggeplommer 1…

Continue Reading

Sjokolade og chilli mandler

Posted on Dec 23rd, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 1 dl vann 250 g Mandler 100 g Sukker 2 ss Kakao 1/2 ts Knust tørket chilli   1. Ha vann, sukker og mandler…

Continue Reading

Sjokolade påskegg

Posted on Apr 20th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: ca 10 egg 400 g Mørk kvalitets sjokolade 100 g Hvit  kvalitets sjokolade pulverfarger Eggform 1. Temperer…

Continue Reading

Sjokolade pikekyss

Posted on Mar 24th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 3 Eggehvitter 20 g Sukker par dråper sitron 90 g melis 50 g sjokolade (bruk melkefri sjokolade om du vil ha…

Continue Reading

Sjokoladesmørkrem

Posted on Oct 28th, 2013

til denne oppskriften trenger du: 150 g Temperert smør 300 g Melis 2 ss Kakao 1 ss Melk 1. kjør alt til en fluffy frosting i en…

Continue Reading

Sjokoladetrøffler

Posted on Nov 26th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 1 dl Fløte 1 ss Smør 50 g Kakao 1. Varm opp fløte til kokepunktet 2.…

Continue Reading

Skogsbær makroner

Posted on Feb 13th, 2015

Til denne oppskriften trenger du: Makroner: 285 gram mandelmel 400 gram melis 6 romtempererte eggehvitter 130 gram Sukker litt…

Continue Reading

Smørkrem med karamellsmak

Posted on Sep 13th, 2013

670 g Melis 210 g Mykt smør 70 ml Helmelk 30 g Dulce de leche Litt godt salt 1. Pisk melis og smør godt sammen. 2. Ha i melken på lav…

Continue Reading

Solbær is

Posted on May 16th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 3 dl Kremfløte 4 eggeplommer 4 ss Sukker frø fra en vaniljestang 2 dl solbærsirup 1. Pisk eggedosis av…

Continue Reading

Solbær saus /sirup

Posted on May 16th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 3 dl Ferske solbær eller 10 g Frysetørket solbær 1 dl vann 1 dl sukker 1. Kok opp alle ingrediensene til…

Continue Reading

Solbær Syltetøy

Posted on Aug 21st, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 1 kg Solbær 200 g sukker 1/2 Vaniljestang 1 ts Certo syltepulver (kokte og sterile glass) Ha bær…

Continue Reading

Solbærtrøffler

Posted on Dec 6th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 1 dl Fløte 1 ss Smør 15 g Frysetørkede solbær 1. Varm opp fløte til…

Continue Reading

Sukkerfri appelsin fromasj

Posted on Jun 5th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 1,5 dl Kremfløte 1 Stort egg 2 Plater gelatin 0,25dl Funlight appelsin 1.Legg gelatinen i kaldt vann i ca 5…

Continue Reading

Sukkerfri vaniljekrem

Posted on Sep 20th, 2013

  til denne oppskriften trenger du: 1 Vaniljestang 4dl Helmelk 6 Eggeplommer 2ss Sukrin 2ss Stevia 2 ss potetmel 1. snitt vaniljestangen og…

Continue Reading

Sukkerpasta

Posted on Sep 4th, 2013

   Til denne oppskriften trenger du: 120 gram Glukose/lys sirup/hvit sirup 30 gram Flott Mat fett 2 blad Gelatin 1/4dl Vann ca 600 gr…

Continue Reading

Sukkerstenger / Candy cane

Posted on Nov 30th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 360 ml sukker 90 ml Glukose/ hvit sirup 90ml Vann 1ts Peppermynte ekstrakt Litt konditor farge jeg har brukt…

Continue Reading

Sukkertøy epler

Posted on Oct 29th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 210 g Sukker 120 g Vann 180 g Glukose 1/2 ts Rød konditorfarge 1/2 ts Lorann oil smak etter eget…

Continue Reading

Vanilje is

Posted on Jan 8th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 5 dl Fløte 8 eggeplommer 150 g sukker Frø fra en vaniljestang 1.  Pisk stiv eggedosis av sukker og…

Continue Reading

Vanilje krem

Posted on Aug 26th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 1 Vaniljestang 4dl Helmelk 6 Eggeplommer 50g sukker 2 ss potetmel 1. snitt vaniljestangen og skrap ut…

Continue Reading

Vaniljepudding

Posted on Aug 22nd, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 60 g Sukker 20 g Ekte vanilje sukker Frø fra 1/4 vaniljestang 2 ss Maisenna 5 dl Melk 2 Eggeplommer 2 ss…

Continue Reading

Verdens beste fløtekarameller

Posted on Aug 18th, 2013

  Til denne oppskriften trenger du: (ca 130 stk) 5 dl Lys Sirup 1 Boks kondensert søtet melk (IKKE Viking Melk) 2,5 dl Fløte 3,5 dl…

Continue Reading