Sjokolade påskegg

IMG_3939

Til denne oppskriften trenger du:

ca 10 egg

400 g Mørk kvalitets sjokolade

100 g Hvit  kvalitets sjokolade

pulverfarger

Eggform

1. Temperer sjokoladen (følg tabellen nederst i dette innlegget)

2. Fordel den hvite sjokoladen i 3 beholdere og bland inn pulverfarge.

3. Pensle mønster med den fargede sjokoladen i formene.

IMG_3890

4. Fyll opp formene med mørk sjokolade.

5. La stå i 30 sekunder.

6. Tøm av overflødig sjokolade som renner ut av formene da du snur den oppned.

7. sett formen opp ned på ett bakepapir i fryser i ca 5 min.

IMG_3906

8. Løsne forsiktig eggene ut av formen. er sjokoladen rett temperert vil de falle lett ut.

9. Lim sammen delene ved og påføre smeltet sjokolade langs kanten på eggene.

IMG_3922

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar