Til denne oppskriften trenger du: (ca 20 stk)
1 eggehvitte
250 g melis
1/2 ts Peppermynte ekstrakt
50 g sjokolade (bruk melkefri sjokolade om du ønsker det melkefritt)
1 knivsodd tragant (kan sløyfes fås på apotek og gjør massen smidigere)
1. Pisk lett opp eggehvitten med en gaffel.
2. Sikt inn melis, tragant og ha i peppermynte ekstrakt.(ha gjerne i mer om du vil ha sterkere smak)
3. Bland godt sammen, blir massen for løs ha i litt mer melis(egg kan ha forskjellig vekt).
4. Lag en pølse og del den i 20 like biter som du triller til kuler og avrunder litt så du får avlange konfekt.
5. Sett på bakepapir og på bakebrett og sett i kjøleskapet til avkjøling.
6. Smelt sjokolade over vannbad.
7. Ta ut peppermynte konfekten og ha på litt sjokolade på hver bit.
8. La sjokoladen stivne og pakk konfekten i en tett boks i kjøleskapet.
Det er lov å la seg friste