Sukkerpasta

   IMG_0107

Til denne oppskriften trenger du:

120 gram Glukose/lys sirup/hvit sirup

30 gram Flott Mat fett

2 blad Gelatin

1/4dl Vann

ca 600 gr Melis

IMG_0098

1. Legg gelatinplatene i vann.

2. Varm opp de bløte gelatin platene og vannet i vannbad.

3. Tilsett sirup og rør til helt oppløst.

4. Ha i flott matfett og rør til oppløst.

5. Sikt 500 g melis i en bolle.

6. Ha gelatin og sirup blandingen over melisen og kjør det i en kjøkken maskin og ha i litt og litt av de siste 100 g melis til en fast og fin deig med konsistens som marsipan.

Pakk godt inn i plast og la den vile noen timer før du bruker den

IMG_0104

bruk sukkerpastaen til og dekke kaker, pynte kaker etc bare tilsett valgfri konditor farge for og få den fargen du ønsker.

IMG_0102

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar