Melkefritt

4 x Chocolate chip cookies

Posted on Oct 20th, 2015

Til denne oppskriften trenger du: (16 stk) 200 g Mel 1 ts. Natron 1 ts. Salt 150 g Smør romtemperert (Bruk melkefri margarin om du vil ha de…

Continue Reading

Bagel’s New York style

Posted on Oct 6th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 15 g Gjær 1 ss Sukker 2,5 dl Lunkent vann 500 g Hvetemel 1 ts Salt 1. Rør sammen sukker vann og gjær og…

Continue Reading

Bakt eple

Posted on Aug 13th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: (2 porsjoner) 2 epler. 50 g Hakkede mandler 10 g smør 50 Demarasukker 1 ts Kanel   1. Skrell eplene og…

Continue Reading

Bakt fiken med honning og pistasjnøtter

Posted on Oct 8th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 4 stk Fiken 4 ss Honning 50 g Pistasjnøtter uten skall 1. Snitt ett kryss i fiknene og sett i en ildfast…

Continue Reading

Barnas Brød

Posted on Oct 20th, 2014

(Trenger du hjelp med gjærbaksten les kake-husets 10 tips om gjærbakst her) Til denne oppskriften trenger du: 3 dl Lunket vann 1 Egg 25gr gjær…

Continue Reading

Blåbærsyltetøy

Posted on Aug 24th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 1000 g Blåbær 180 g Sukker 20 g Ekte Vaniljesukker 1 ts Certo Kok opp blåbær, sukker og…

Continue Reading

Brente kanel mandler

Posted on Dec 18th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 1 dl vann 250 g Mandler 100 g Sukker 1 ss Kanel   1. Ha vann, sukker og mandler i en tykk bunnet kjele og…

Continue Reading

Brente mandler

Posted on Nov 23rd, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 250g Mandler 1dl vann 1dl sukker frø fra en halv vaniljestang. 1. Ha alle Ingredienser i en tykkbunnet…

Continue Reading

Bringebærkjeks

Posted on Nov 20th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 750 g Romtemperert smør (Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri) 1 kg Hvetemel 330 g Melis 3 - 6 …

Continue Reading

Brød med saup / Kjernemelk

Posted on Sep 29th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: (2 brød) 20 gram Gjær 1 L Saup/kjernemelk (kan alternativt bruke skummet kulturmelk) 100g sammalt…

Continue Reading

Calzone

Posted on Mar 9th, 2015

Til denne oppskriften trenger du: Deig: 400g Hvetemel 2,5 dl Lunket vann 0,5 dl oliven olje 25g Gjær Litt salt Noen sukker…

Continue Reading

Ciabatta

Posted on Aug 19th, 2013

  Dag 1 Morgen 100 g Surdeig 100 g Lunkent vann 150 g Hvetemel 50 g Rugmel 1. rør sammen og ta over plast og la den stå i ca 12…

Continue Reading

Ciabatta brød

Posted on Feb 10th, 2014

Dag 1 Morgen 100 g Surdeig 100 g kaldt vann 200 g Hvetemel 1. rør sammen og ta over plast og la den stå i ca 12 timer. Dag 1. Kveld 550 g…

Continue Reading

Dampebrød

Posted on Mar 28th, 2014

(Trenger du hjelp med gjærbaksten les kake-husets 10 tips om gjærbakst her) Til denne oppskriften trenger du: (dette gir ett brød dobble og…

Continue Reading

Ekte marsipan

Posted on Dec 21st, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 500 g Skoldede tørre mandler 500 g Melis 1 til 2 eggehvitter Eggehvitter 1 ts tragant (fås på apotek, kan…

Continue Reading

Eplemos

Posted on Oct 30th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 1 kg epler 1,5 dl vann 3 dl sukker 1. Fjern frøhus fra eplene og del opp i biter 2. Ha alle ingredienser i…

Continue Reading

Foccacia med hvitløk og rosmarin

Posted on May 2nd, 2014

(Trenger du hjelp med gjærbaksten les kake-husets 10 tips om gjærbakst her) Til denne oppskriften trenger du: 3 ss Olivenolje til deigen 6 dl…

Continue Reading

Foccacia med Nigella frø

Posted on May 21st, 2014

(Trenger du hjelp med gjærbaksten les kake-husets 10 tips om gjærbakst her) Til denne oppskriften trenger du: 3 ss Olivenolje til deigen 6 dl…

Continue Reading

Foccacia med Pesto

Posted on Jun 4th, 2014

(Trenger du hjelp med gjærbaksten les kake-husets 10 tips om gjærbakst her) Til denne oppskriften trenger du: 3 ss Olivenolje til deigen 6 dl…

Continue Reading

Fransk sjokolade fristelse

Posted on Apr 13th, 2014

Hvis du bytter ut smøret med ett melkefritt altrenativ vil denne kaken være gluten og melkefri Til denne oppskriften trenger du: 250 g Mørk 71%…

Continue Reading

Fylte rifflekjeks

Posted on Dec 6th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 750 g Romtemperert smør (Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri) 1 kg Hvetemel 330 g…

Continue Reading

Fyrverkeri Cookies

Posted on Dec 28th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: (16 stk) 200 g Mel 1 ts. Natron 1 ts. Salt 150 g Smør romtemperert (Bruk melkefri margarin om du vil ha de…

Continue Reading

Grillet banan med hvit sjokolade og solbær

Posted on Jun 30th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: (2 Porsjoner) 1 Banan 15 g hvit sjokolade 1 ts Frysetørket solbær (eller ca 10 stk ferske solbær) 1. Del…

Continue Reading

Grove Hamburgerbrød

Posted on Aug 4th, 2014

(Trenger du hjelp med gjærbaksten les kake-husets 10 tips om gjærbakst her) Til denne oppskriften trenger du: 3 dl Lunket vann 1 Egg 25gr…

Continue Reading

Grove rundstykker uten hele korn

Posted on Nov 10th, 2014

(Trenger du hjelp med gjærbaksten les kake-husets 10 tips om gjærbakst her) Til denne oppskriften trenger du: 3 dl Lunket vann 1 Egg 25gr…

Continue Reading

Hasselnøtt og aprikos konfekt

Posted on Dec 22nd, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 200g Marsipan 50 g Tørkede aprikoser 50 g Hasselnøtter 50 g sjokolade (Bruk melkefri sjokolade om du vil ha…

Continue Reading

Havreflarn med sjokolade

Posted on Nov 21st, 2013

Til denne oppskriften trenger du: (ca 30 stk) 75g Smør 100g Havregryn 1  Egg 125g Sukker 1 ts Bakepulver 50g sjokolade (bruk melkefri…

Continue Reading

Ingefær og sitron nøtter

Posted on Nov 18th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 300 g Smør romtemperert (Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri) 125 g Melis 300 g Hvetemel 100 g…

Continue Reading

Italiensk Landbrød

Posted on Sep 22nd, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 350 g Durum hvetemel 30 g siktet Rugmel 10 g Salt 10 g Gjær 2,5 dl Lunkent vann 1. Elt alle ingrediensene…

Continue Reading

Jordbærsorbet med karamellchips

Posted on Jul 18th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: Sorbet: 500 g Renset jordbær 100 g Sukker 0,5 dl Vann 30 g Glykose ( Du kan bruke Hvit sirup men jeg…

Continue Reading

Kaffe og kokos konfekt

Posted on Dec 27th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 200g Marsipan 50 g kokos 1 ts kaffe ekstrakt (eller bland litt vann med pulverkaffe så du får sterk…

Continue Reading

Kake-huset’s Turmix

Posted on Aug 18th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 50 g Hasselnøtter 50 g Mandler 30 g Gresskarkjerner 50 g Mørk sjokolade (velg sukkerfri sjokolade om du vil…

Continue Reading

Kake-husets Turbar

Posted on Jul 7th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 2 ss smør (Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri) 100 g sukker 100 g hasselnøtter 100 g…

Continue Reading

Kanelhjerter

Posted on Dec 7th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 300 g Smør romtemperert (Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri) 125 g Melis 300 g Hvetemel 100 g…

Continue Reading

Kebabrull brød

Posted on Nov 4th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 3  dl Hvetemel 1,5 ts Bakepulver 1/4  dl  Olje 1  dl  Varmt vann 1 ts Sukker 1. Bland sammen alle…

Continue Reading

Knekkebrød

Posted on Jan 6th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 2 dl grov sammalt hvete 2 dl Fibra mel 4 dl store havregryn 2 dl solsikkekjerner 1 dl sesamfrø 1 dl…

Continue Reading

Kokosmakroner

Posted on Nov 26th, 2013

Til denne oppskriften trenger du (ca 20-30 stk) 5 Eggehvitter 300g Sukker 400g Kokos 1/2 ts Sitronsaft Litt kakao til dryss 1. Ha…

Continue Reading

Kransekake stenger

Posted on Dec 17th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 250 g Malte mandler 250 g Melis 2 Eggehvitter 50 g Sjokolade Royal icing Royal icingen har jeg farget i to…

Continue Reading

Krumkaker

Posted on Dec 11th, 2013

Til denne oppskriften trenger du 160g Egg (vei opp eggene og så tar du lik vekt av øvrige ingredienser, mengden egg jeg valgte veide 160 g) 160g…

Continue Reading

Lady fingers

Posted on Apr 21st, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 2 Egg 60 g Sukker 60 g Mel Litt melis 1. Skill eggehvitte og plomme. 2. Del Sukkeret i to hver sine…

Continue Reading

Limonade

Posted on Jul 24th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 8 stk sitroner 3 ss Ekte vanilje sukker 1,5 L vann 100 g sukker 1. Kok opp halvparten av vannet. 2. Press…

Continue Reading

Linfrøfletter

Posted on Nov 3rd, 2014

(Trenger du hjelp med gjærbaksten les kake-husets 10 tips om gjærbakst her) Til denne oppskriften trenger du: 2dl Lunket vann 1 Egg 1/2ts…

Continue Reading

Mango sirup og mango mos

Posted on May 23rd, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 1 dl vann 1 dl sukker 1 stk mango i småbiter. 1. Kjør alle ingrediensene i en blender. 2. Kok alle…

Continue Reading

Melonkuler i sjokoladedip

Posted on Jul 23rd, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 500 g Mørk sjokolade (bruk sukker og melkefri sjokolade om du vil ha den fri for dette) 1 knivsodd pulverisert…

Continue Reading

Myke chocolate chip and macedemia Cookies

Posted on Jul 6th, 2013

  Til denne oppskriften trenger du:   230 g Smør (Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri) 350 g Brunt sukker 2 Egg 1…

Continue Reading

Myke Hasselnøtt og tripple sjokolade cookies

Posted on Jul 2nd, 2014

Til denne oppskriften trenger du: (16 stk) 200 g Mel 1 ts. Natron 1 ts. Salt 150 g Smør romtemperert (Bruk melkefri margarin om du vil ha de…

Continue Reading

Noknead Pizzabunn

Posted on Sep 15th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 300 g Tipo 00 Hvetemel 2,5 dl Kaldt vann 1/2 ts Salt 1/3 ts Honning 5 g Gjær 1 ss Olivenolje 1. Rør alle…

Continue Reading

Peppermynte Konfekt

Posted on Dec 19th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: (ca 20 stk) 1 eggehvitte 250 g melis 1/2 ts Peppermynte ekstrakt 50 g sjokolade (bruk melkefri sjokolade om du…

Continue Reading

Peppermynte sukkertøy

Posted on Dec 9th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 360 ml sukker 90 ml Glukose/ hvit sirup 90ml Vann 1ts Peppermynte ekstrakt litt melis Litt konditor farge jeg…

Continue Reading

Pikekyss med smak av bringebær

Posted on Sep 2nd, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 3 Eggehvitter par dråper Sitron 1/8 ts Salt 1 ts Lorann oils bringebær 115gr Sukker litt Konditor…

Continue Reading

Pikekyss med smak av kiwi og jordbær

Posted on Sep 16th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 3 Eggehvitter par dråper Sitron 1/8 ts Salt 1 ts Lorann oils Kiwi og bringebær 115gr Sukker litt Konditor…

Continue Reading

Pikekyss på pinne

Posted on Nov 12th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 3 Eggehvitter par dråper Sitron 1/8 ts Salt 115gr Sukker litt Konditor farge 12 Pinner 1. Pisk sukker,…

Continue Reading

Piroger

Posted on Jan 13th, 2014

(Trenger du hjelp med gjærbaksten les kake-husets 10 tips om gjærbakst her) Til denne oppskriften trenger du: Fyll: 1 boks Tomat pure 400 g…

Continue Reading

Potetlefse

Posted on Nov 29th, 2014

Denne oppskriften er etter min egen bestemor og er veldig stor, den vil gi ca 75 stk store lefser. jeg har og i parantes skrevet opp oppskriften der…

Continue Reading

Pølsebrød

Posted on Feb 3rd, 2015

(Trenger du hjelp med gjærbaksten les kake-husets 10 tips om gjærbakst her) Til denne oppskriften trenger du: 20g Gjær 1/2 ts Salt 2dl…

Continue Reading

Rabarbra og jordbær syltetøy

Posted on Jun 15th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 750 g Renset rabarbra i biter 150 g Renset jordbær 1/2 Vaniljestang 1 pose Certo 600 g Sukker 1. Ha…

Continue Reading

Royal icing

Posted on Jun 13th, 2013

Royal icing kan man bruke til de utroligste pyntegjenstander på kaker fra blomster av alle typer til tiaraer etc. til denne oppskriften trenger…

Continue Reading

Saftig og god Sitruskake

Posted on Jan 13th, 2016

Sitruskake smaker helt utrolig, den er saftig, smakfull, holder seg godt i kjøleskapet  ca 1 uke og blir nesten bare bedre og bedre, og den er…

Continue Reading

Salte og sprø Gresskarfrø

Posted on Oct 27th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: Gresskarfrø Vann Salt Olivenolje   1. Mål opp hvor mye gresskarfrø du har, har du 1 dl…

Continue Reading

Serina kaker

Posted on Dec 4th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 150 g Smør (Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri) 250 g Hvetemel 2 ts Bakepulver 2 ts…

Continue Reading

Sjakkruter

Posted on Nov 22nd, 2013

Til denne oppskriften trenger du: (ca 60 stk) 750 g Romtemperert smør(Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri) 1 kg Hvetemel 330 g…

Continue Reading

Sjokolade og chilli mandler

Posted on Dec 23rd, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 1 dl vann 250 g Mandler 100 g Sukker 2 ss Kakao 1/2 ts Knust tørket chilli   1. Ha vann, sukker og mandler…

Continue Reading

Sjokolade pikekyss

Posted on Mar 24th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 3 Eggehvitter 20 g Sukker par dråper sitron 90 g melis 50 g sjokolade (bruk melkefri sjokolade om du vil ha…

Continue Reading

Solbær saus /sirup

Posted on May 16th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 3 dl Ferske solbær eller 10 g Frysetørket solbær 1 dl vann 1 dl sukker 1. Kok opp alle ingrediensene til…

Continue Reading

Solbær Syltetøy

Posted on Aug 21st, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 1 kg Solbær 200 g sukker 1/2 Vaniljestang 1 ts Certo syltepulver (kokte og sterile glass) Ha bær…

Continue Reading

Spicy hamburger brød

Posted on Oct 31st, 2014

Hvem elsker ikke hamburgere? og da passer deilige spicy hamburger brød .Disse myke og smakfulle hamburgerbrødene er toppet med nigella frø noe som…

Continue Reading

Sukkerbrød/Sjokolade sukkerbrød

Posted on Jun 14th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: Egg (tempererte) Sukker Hvetemel Bakepulver Bakekakao Potetmel Forholdene vil du finne i tabellen…

Continue Reading

Sukkerkjeks

Posted on Nov 19th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Smør(Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri) 100 g Melis 100 g Sukker 1 stort egg 400 g…

Continue Reading

Sukkerpasta

Posted on Sep 4th, 2013

   Til denne oppskriften trenger du: 120 gram Glukose/lys sirup/hvit sirup 30 gram Flott Mat fett 2 blad Gelatin 1/4dl Vann ca 600 gr…

Continue Reading

Sukkerstenger / Candy cane

Posted on Nov 30th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 360 ml sukker 90 ml Glukose/ hvit sirup 90ml Vann 1ts Peppermynte ekstrakt Litt konditor farge jeg har brukt…

Continue Reading

Sukkertøy epler

Posted on Oct 29th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 210 g Sukker 120 g Vann 180 g Glukose 1/2 ts Rød konditorfarge 1/2 ts Lorann oil smak etter eget…

Continue Reading

Turbrød

Posted on May 12th, 2014

  (Trenger du hjelp med gjærbaksten les kake-husets 10 tips om gjærbakst her) Til denne oppskriften trenger du: 3 dl Lunket vann 1 Egg 25gr…

Continue Reading

Verdens enkleste julekake Tyske Skiver

Posted on Dec 16th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: (ca 40 stk) 375 g Romtemperert smør (Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri) 500 g Hvetemel 170 g…

Continue Reading