Daim

IMG_0664

Til denne oppskriften trenger du:

100 g Mørk sjokolade

100 g Sukker

50 g Vann

50 g Hakkede hasselnøtter

IMG_0614

1. Kok opp sukker og vann.

2. La koke til det er blitt brunt og tilsett så nøttene.

IMG_0613

3. Tøm blandingen utover ett bakepapir og la stivne

4. Mens blandingen fortsatt er litt seig og ikke stivnet helt del opp i passe ruter.

IMG_0615

5. La stivne helt.

6. Smelt sjokoladen (her kommer det ann på hvordan sjokolade du velger om den må tempereres eller ikke fremgangsmåte finner du her)

7. Dypp karamellbitene i sjokoladen og la stivne.

IMG_0662

Det er lov å la seg friste

2 kommentarer

  1. siw

    hvordan oppbevares disse? holdbarhet?

    • Oppbevares som all annen konfekt tørt og kjølig i tett boks:) holdbarheten er hvertfall frem til jul:)

Legg igjen en kommentar