Kake-husets Turbar

IMG_6367

Til denne oppskriften trenger du:

2 ss smør (Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri)

100 g sukker

100 g hasselnøtter

100 g valnøtter

en knivsodd chilli

50-100 g Havregryn

100 g nonstop

100 g Bitter sjokolade

IMG_6357

1. Ha smør og sukker i en stekepanne og la karamelliseres, ha så i resterende ingredienser utenom nonstop og sjokolade og bland godt.

2. Ha bakepapir i en brød form og ha i nonstop før du heller nøtteog gryn blandingen over.

3.  La avkjøle og bli stivt og skjær opp i passende barer.

IMG_6358

4. smelt sjokolade over vannbad og dypp baren i sjokolade og la den stivne.

Passer perfekt som et lite energi påfyll på tur eller som nytes som den er.

 IMG_6375

Det er lov å la seg friste

2 kommentarer

  1. Signe Margrethe Thorsen

    Fantastisk 😉 denne skal lages 😉 flink du er

Legg igjen en kommentar