Tips&triks, og Mine favoritter

Dekke en kake med fondant /sukkerpasta/ marsipan

Posted on Jan 14th, 2014

For og gjøre dette trenger du: 2 smoothere ca 500 g sukkerpasta/marsipan eller fondant Kjevle 1. Jobb sukkerpastaen myk og smidig med hendene. 2.…

Continue Reading

Dekke en kake med krem

Posted on Jan 14th, 2014

Til dette trenger du: skal du lage kremkake trenger du Pisket kremfløte som du har tilsatt litt sukker. skal du dekke kaken videre med f. eks…

Continue Reading

En kort innføring i ulike meltyper,frø og gjær.

Posted on Apr 19th, 2014

I dette innlegget vil jeg snakke litt om de ulike kornsortene og malingsgradene vi har på mel som vi får tak i på markedet. Noe som er viktig…

Continue Reading

Hva er egentlig vanilje?

Posted on Sep 20th, 2014

Innlegget inneholder reklamelenker   Hva er egentlig vanilje? Vanilje kommer egentlig fra en orkideplante (Vanilla Planifolia) og har vært…

Continue Reading

Hvordan dele opp en kake enkelt

Posted on Jan 14th, 2014

Det du trenger er: Sytråd Konditorkniv 1. lag ett snitt 1 cm langs kanten der du ønsker og dele kaken. 2. Ta nok sytråd så du får dobbeltråd…

Continue Reading

Hvordan fylle kaker så de blir pene og stabile

Posted on Jan 14th, 2014

Hvordan fylle en kake pent og stabil: 1. Ta kaken som du har delt pent opp 2. da du har funnet ut hvordan fyll du skal ha så starter du med lag 1,…

Continue Reading

Hvordan redde mislykkede karameller

Posted on Jan 14th, 2014

Har karamellene blitt for harde? eller for myke? 1. Del opp karamellene og ha de i en kjele. 2 a.(harde) tilsett 1 dl fløte i kjelen. 2 b. (myke)…

Continue Reading

Jack o’lantern / Gresskar lykt

Posted on Oct 26th, 2014

  Til denne oppskriften trenger du: Ett gresskar Skje Skarp kniv Tusj Ett par telys 1. Start med og kutte av toppen på…

Continue Reading

Jakten på den perfekte pizza

Posted on Sep 15th, 2014

SPONSET INNLEGG. Gjør din stekeovn til en moderne bakerovn og lag den perfekte pizzaen med sprø bunn! Jakten på den perfekte pizza er noe…

Continue Reading

Kake-huset’s tips til formkaker

Posted on Sep 13th, 2014

INNLEGGET INNEHOLDER REKLAMELINK Ofte får jeg spørsmål om jeg har tips i forhold til det å bake formkaker og noe av det som er det viktigste…

Continue Reading

Kake-huset's tips til formkaker

Posted on Sep 13th, 2014

INNLEGGET INNEHOLDER REKLAMELINK Ofte får jeg spørsmål om jeg har tips i forhold til det å bake formkaker og noe av det som er det viktigste da…

Continue Reading

Kake-husets 10 tips til bedre gjærbakst

Posted on Apr 5th, 2014

Noe jeg ofte får spørsmål om er hvordan de kan få vellykket gjærbakst, enten syns de att bakverket blir for tørt, det faller fra hverandre…

Continue Reading

Kake-husets 10 tips til perfekte makroner

Posted on Jun 9th, 2014

Her har jeg samlet alle mine beste tips for og kunne oppnå de perfekte makronenene. 1. Bruk alltid romtempererte ingredienser da dette gir ett …

Continue Reading

Lage Calla Liljer i sukkerpasta,marsipan og fondant

Posted on Jan 14th, 2014

For og lage Calla liljer trenger du følgende:Sukkerpasta/marsipan eller fondant Hjerte utstikker Lilje former Balltool 1. Kjevle en bit sukkerpasta…

Continue Reading

Lage roser i fondant/marsipan/sukkerpasta

Posted on Jan 14th, 2014

For og lage roser trenger du følgende:Sukkerpasta/marsipan eller fondant Roseblad utstikker Balltool 1. Kjevle en bit sukkerpasta i ønsket farge…

Continue Reading

Romtemperere smør raskt

Posted on Jan 14th, 2014

Har du glemt og tatt frem smør/margarin for romtemperering? 1. Mål opp smøret du trenger. 2. finn fremm ett rivjern og riv opp smørklumpen på…

Continue Reading

Sjokolade er ikke bare sjokolade

Posted on Apr 12th, 2014

Hva er egentlig sjokolade? Det er flere tusen år siden mayafolket og aztekerne kalte sjokolade for «gudenes drikk», men i dag kjenner vi…

Continue Reading