Pasjonsfrukt mousse

IMG_4733

Til denne oppskriften trenger du:

2,5 dl Pasjonsfrukt pure

6 Plater gelatin

80 g Sukker

2, 5 dl Kremfløte

50 g hvit sjokolade (til pynt)

litt Bakekakao (til pynt)

litt friske bær

1. Legg gelatinplatene i kaldt vann.

2. Kok opp sukker og pasjonsfruktpuree til sukkeret er oppløst.

3. Pisk opp kremfløten.

4. Klem vannet ut av gelatinen og tilsett i pasjonsfruktpureen

5. La Pureen avkjøles før du vender den forsiktig inn i kremfløten.

6. Ha i porsjonsglass og sett kjølig. ca 2-3 timer.

Pynt:

1. Temperer den hvite sjokoladen over vannbad.

2. Ha sjokoladen i en sprøytepose med en liten rund tipp.

3. Sprøyt ut lange sjokolade pinner på ett bake papir.

4. Dryss over litt bakekakao over pinnene og avkjøl.

5. Kutt opp i 6-10 cm lange pinner.

Montering:

1. Legg på litt friske bær på moussen, jeg har brukt phyliasis.

2. Legg på ett par sjokolade pinner og dryss på enten knuste kaffebønner eller hakket sjokolade.

Det er lov å la seg friste.

 

Legg igjen en kommentar