Kokte egg

IMG_3982

Til denne oppskriften trenger du: (12 porsjoner)

1 dl fløte

litt sukker

Sjokolademousse:

1 dl Kremfløte

115 g God sjokolade ( jeg har brukt Valrhona Guanaja)

2 Eggeplommer

1 Eggehvitte

50 g Melis

Montering:

Litt gul marsipan/sukkerpasta

12 Tomme eggeskall som er kokt og vasket.

 IMG_3943

Sjokolademousse:

1. Pisk fløten til krem.

2. Smelt sjokoladen over vannbad og la avkjøle litt.

3. Pisk opp eggehvitten med melis.

4. Bland eggeplommene inn i sjokoladen.

5. Vend så inn kremen i eggeplommene forsiktig.

6. Vend så inn den stivpiskede eggehvitten.

IMG_3944

7. Fyll i 2/3 fulle eggeskall, og avkjøl noen timer i kjøleskap.

Montering:

1.Pisk krem med litt sukker.

2. Ha krem over sjokolademoussen og press ned en kule med gul marsipan.

3. server i eggeglass.

IMG_3996

Det er lov å la seg friste

 

Legg igjen en kommentar