Sjokolade mousse

IMG_4022

Til denne oppskriften trenger du: (4 porsjoner)

1 dl Kremfløte

115 g God sjokolade ( jeg har brukt Valrhona Guanaja)

2 Eggeplommer

1 Eggehvitte

50 g Melis

IMG_3942

1. Pisk fløten til krem.

2. Smelt sjokoladen over vannbad og la avkjøle litt.

3. Pisk opp eggehvitten med melis.

4. Bland eggeplommene inn i sjokoladen.

5. Vend så inn kremen i eggeplommene forsiktig.

6. Vend så inn den stivpiskede eggehvitten.

IMG_3947

7. Ha i porsjonsglass, og avkjøl noen timer i kjøleskap.

8. Pynt gjerne med friske bær, eller en bit av sjokolade typen du har brukt.

IMG_4013

Det er lov å la seg friste

3 kommentarer

  1. Går det greit å lage denne kvelden før?
    Får det litt travelt på nyttårsaften 😊

    • Det er ikke noe problem og lage denne dagen før og oppbevare den i kjøleskap:)

      • Flott, takk skal du ha for raskt svar!
        Godt nytt år til deg og dine 😊

Legg igjen en kommentar