Om meg

Hvem er så jeg?

Jeg er Bjørn Vidar, og må nok si jeg er over middels interessert i matlaging og da spesielt baking. Jeg jakter stadig etter nye smakskombinasjoner og utfordringer når jeg driver på kjøkkenet, for og imponere og glede venner, og familie som kommer innom her i Hamar.

Jeg har ingen formell utdanning innen baking, men alltid vært interessert i matlagning, og har lært det jeg kan av min mor og mine bestemødre.

Den store drømmen er og en gang få gitt ut en bakebok som inspirerer og gleder mange folk der ute i vårt langstrakte land.

Om bloggen:

Bloggen ble til en sommerdag jeg satt hjemme og tenkte, att jeg kunne delt med min kunnskap for att andre rundt meg og kunne oppleve de gode smakene jeg serverer mine venner og familie.

Og sånn ble Kake-huset startet, bakgrunnen for navnet Kake-huset var noe som bare falt meg ned i hodet da jeg og min samboer flyttet og det skulle opprettes navn til det trådløse nettverket. Og siden da har Kake-huset vært en del av min hverdag.

Det jeg ønsker og få frem i mine oppskrifter er gode hjemmelagde oppskrifter som alle skal kunne få til, og uten alle snarveier og med gode råvarer.

Alle bildene er tatt av meg selv.

Kom gjerne med ris og ros på min mail post@kake-huset.no eller om du har spørsmål.

Eller fyll ut skjemaet under.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Og husk, Det er lov å la seg friste