Kakao på skje

Til denne oppskriften trenger du: (18 stk)

200 g Mørk kokesjokolade

200 g Lys kokesjokolade

2 dl Melis

Frø fra en vaniljestang

1 dl Kakaopulver

1/2 ts knust tørke chilli

(kan og bytte ut chilli med 1 ts godt salt gjerne flaksalt)

18 engangsskjeer(disse er fra europris)

 IMG_2102

1. Smelt sjokolade over vannbad.

2. Bland inn alle ingrediensene med slikkepott til tykk masse.

3. Ha massen over i plast boks, konfektformer eller isterning brett og stikk skjeene nedi blandingen.

4. Sett i kjøleskap noen timer.

5. Da massen har stivnet deler du opp i 18 deler med en skje i hver. (varm kniven så er det lettere)

6. Pakk inn i cellofan med beskrivelse.

7. Rør skjeen ut med 2 dl varm melk når det serveres.

 IMG_2104

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar