Pascal inspirert cupcake med smak av jordbær

IMG_8693

Til denne oppskriften trenger du:

10 Sjokolade former disse kan du lage selv ved og støpe former med temperert sjokolade, eller kjøpe de ferdeg f. eks her

Mousse:

150 g Jordbær

50 g Sukker

2 Eggehvitter

60 g Melis

3 dl Kremfløte

noen jordbær og sjokolade sigaretter til pynt

IMG_8662

1. Pisk opp eggehvittene til det skummer.

2. Ha i melisen litt etter litt til du har en stiv og seig marengs.

3. Pisk opp kremfløten

4. Kjør jordbær og sukker i en blender og ha over i en kjele.

5. Kok opp blandingen til den tykner litt.

6. Avkjøl blandingen før du vender sammen bærpureen, marengs og krem.

7. Sprøyt ut moussen i sjokolade koppene og pynt etter eget ønske

IMG_8669

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar