Ofte stilte spørsmål

Q?

Brødene mine blir tørre og smuldrer/ryer?

A.

Typiske tegn på att brød smuldrer eller ryer er att man enten har brukt for mye mel, mel kan variere i fuktighetsnivå så man må tilpasse mel etter hvor fuktig det er.

Brødene kan også bli tørre hvis du ikke elter de lenge nok til og få bygd opp gluten nettverket, jeg anbefaler og elte ca 15 min hvis du bruker maskin og 20-25 min hvis du elter for hånd.

Q?

Jeg ser det står smør i oppskriftene kan jeg da bytte med margarin?

A.

De fleste oppskirfter kan enkelt bare byttes ut med margarin, selv bruker jeg kun meierismør i mine oppskrifter siden denne produksjonslinjen er kortest fra jord til bord som er en del av min filosofi med matlaging.

Q?

Hvorfor lager du ikke glutenfrie oppskrifter?

A.

Grunnen til jeg velger og ikke lage gluten frie alternativer er fordi jeg ikke innhar nok kunskap på dette området og ønsker ikke og veilede noen innen ett felt der jeg ikke har nok kunnskap selv siden jeg ikke har ett glutenfritt kosthold selv.

Q?

Hvor i ovnen skal det stekes?

A.

Alle mine oppskrifter skal stekes midt i ovnen hvis annet ikke er spesifisert i oppskriften

Q?

Tar du imot bestillinger?

A.

Nei, jeg tar ikke på meg for og bake for andre siden jeg mener att for og gjøre dette burde man ha ett offentlig godkjent kjøkken.

Q?

Bruker du fersk eller tørrgjær?

A.

Alle mine oppskrifer er skrevet ved bruk av fersk gjær, 50 g ferskgjær tilsvarer en pose tørrgjær