Søtsaker

IMG_6136

17.Mai marengs

Posted on May 16th, 2017

17.Mai er like rundt hjørnet og noe som er super enkelt å lage til den store dagen er deilige 17.Mai marengs, disse kan du også lage i god tid…

Continue Reading

Amarula Kuler med hvit sjokolade

Posted on Dec 19th, 2014

Til denne oppskriftn trenger du: 300 g Lyse kakerester 0,5 dl Amarula 100 g Hvit sjokolade. 1. Smuldre kakerestene med amarula til du har…

Continue Reading

Appelsin makroner med sjokoladefyll

Posted on Oct 23rd, 2013

Til denne oppskriften trenger du: Makroner: 285 gram mandelmel 400 gram melis 6 romtempererte eggehvitter 130 gram Sukker   appelsinskall av en…

Continue Reading

Blåbærsyltetøy

Posted on Aug 24th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 1000 g Blåbær 180 g Sukker 20 g Ekte Vaniljesukker 1 ts Certo Kok opp blåbær, sukker og…

Continue Reading

Brente kanel mandler

Posted on Dec 18th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 1 dl vann 250 g Mandler 100 g Sukker 1 ss Kanel   1. Ha vann, sukker og mandler i en tykk bunnet kjele og…

Continue Reading

Brente mandler

Posted on Nov 23rd, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 250g Mandler 1dl vann 1dl sukker frø fra en halv vaniljestang. 1. Ha alle Ingredienser i en tykkbunnet…

Continue Reading

Bringebær Marshmellows

Posted on Feb 11th, 2016

Deilige  mye og gode bringebær marshmellows er en perfekt lite gave og gi til noen du er glad i. Til denne oppskriften trenger du: (ca 60 stk…

Continue Reading

Bringebær og lavendel makroner fylt med sjokolade krem

Posted on Aug 5th, 2013

  Til denne oppskriften trenger du: Makroner: 280 gram mandelmel 370 gram melis 230 gram romtempererte eggehvitter 125 gram Sukker 1/2 ts…

Continue Reading

Daim

Posted on Nov 24th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 100 g Mørk sjokolade 100 g Sukker 50 g Vann 50 g Hakkede hasselnøtter 1. Kok opp sukker og…

Continue Reading

Dulce de leche (hapå)

Posted on Sep 11th, 2013

   Til denne oppskriften trenger du: en kjele med vann en boks søtet kondensert melk 1. Kok opp vann 2. Legg boksen med søtet kondensert…

Continue Reading

Eclair

Posted on Sep 21st, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 300 g vann 150 g smør 150 g hvetemel 4 egg 100g sjokolade (velg sukkerfri sjokolade om du ønsker den…

Continue Reading

Ekte marsipan

Posted on Dec 21st, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 500 g Skoldede tørre mandler 500 g Melis 1 til 2 eggehvitter Eggehvitter 1 ts tragant (fås på apotek, kan…

Continue Reading

Feuilletine

Posted on Dec 21st, 2016

Feuilletine er en lite fransk klassiker, tradisjonelt lages den med tørket pannekake, men man kan lettere lage den ved bruk av cornflakes.…

Continue Reading

Flødeboller

Posted on Feb 24th, 2016

Deilige flødeboller, trekt med deilig mørk sjokolade. Flødeboller er superenkelt og lage selv og er ypperlig og ha i fryseren hvis du plutselig…

Continue Reading

Hasselnøtt og aprikos konfekt

Posted on Dec 22nd, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 200g Marsipan 50 g Tørkede aprikoser 50 g Hasselnøtter 50 g sjokolade (Bruk melkefri sjokolade om du vil ha…

Continue Reading

Hasselnøttkonfekt med chilli

Posted on Dec 8th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: Ferdigstøpte konfektskall (eller du kan støpe selv i konfekt formen ved og temperere sjokolade) 1 dl…

Continue Reading

Hasselnøttrøffler med chilli

Posted on Dec 17th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 1 dl Fløte 1 ss Smør 50 g Hasselnøtter 1/2 ts tørket…

Continue Reading

Hjemmelaget smil

Posted on Aug 30th, 2013

Til denne oppskiften trenger du: 100g Valgfri sjokolade (jeg brukte 70% feia premium) 50 g karamell silikon former 1. Smelt sjokoladen over…

Continue Reading

Honning og karamell kaker

Posted on Dec 13th, 2013

Til denne oppskriften trenger du 300g Fløtekarameller (finner oppskrift her) 5 dl Honni Corn 200g sjokolade 1. Smelt karamallene på svak varme. 2.…

Continue Reading

Hvite franskemakroner med hvitsjokolade ganache

Posted on Oct 18th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: Makroner: 285 gram mandelmel 400 gram melis 6 romtempererte eggehvitter 130 gram…

Continue Reading

Jordbærtrøffler

Posted on Dec 1st, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 1 dl Fløte 1 ss Smør 50 g Jordbærstrøssel 1. Varm opp fløte til…

Continue Reading

Julenisse i marspian

Posted on Dec 12th, 2014

Denne kan du enkelt lage og pakke inn i cellofan så har du f.eks en gave og gi til den som finner mandelen i grøten. Du trenger: 30 g…

Continue Reading

Kaffe og kokos konfekt

Posted on Dec 27th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 200g Marsipan 50 g kokos 1 ts kaffe ekstrakt (eller bland litt vann med pulverkaffe så du får sterk…

Continue Reading

Kakao på skje

Posted on Dec 20th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: (18 stk) 200 g Mørk kokesjokolade 200 g Lys kokesjokolade 2 dl Melis Frø fra en vaniljestang 1 dl…

Continue Reading

Kake-huset’s Turmix

Posted on Aug 18th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 50 g Hasselnøtter 50 g Mandler 30 g Gresskarkjerner 50 g Mørk sjokolade (velg sukkerfri sjokolade om du vil…

Continue Reading

Kake-husets Turbar

Posted on Jul 7th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 2 ss smør (Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri) 100 g sukker 100 g hasselnøtter 100 g…

Continue Reading

Kokosmakroner

Posted on Nov 26th, 2013

Til denne oppskriften trenger du (ca 20-30 stk) 5 Eggehvitter 300g Sukker 400g Kokos 1/2 ts Sitronsaft Litt kakao til dryss 1. Ha…

Continue Reading

Kokostrøffler

Posted on Dec 10th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 1 dl Fløte 1 ss Smør 50 g Kokos 1. Varm opp fløte til kokepunktet 2.…

Continue Reading

Kolibri egg

Posted on Mar 30th, 2015

Til denne oppskriften trenger du: Marsipan: 500 g Skoldede tørre mandler 500 g Melis 1 til 2  Eggehvitter 1 ts tragant (fås på…

Continue Reading

Lakridsfløteboller

Posted on Mar 11th, 2016

Deilige Lakridsfløteboller, trekt med deilig mørk sjokolade. Flødeboller er superenkelt og lage selv og er ypperlig og ha i fryseren hvis du…

Continue Reading

Makroner med Lemoncurd

Posted on Jul 17th, 2013

  Lag makroner etter grunnoppskriften du finner her i denne oppskriften har jeg hatt i Lemon yellow fra Wilton som du finner her Til denne…

Continue Reading

Mandeltrøffler

Posted on Dec 13th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 1 dl Fløte 1 ss Smør 50 g Mandler 1. Kjør mandler i en liten…

Continue Reading

Mørke Sjokoladetrøfler

Posted on Jul 31st, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 1 dl fløte 100 g Mørk sjokolade Litt kakaopulver   1. Kok opp fløten. 2. Hell fløten over den hakkede…

Continue Reading

Peppermynte Konfekt

Posted on Dec 19th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: (ca 20 stk) 1 eggehvitte 250 g melis 1/2 ts Peppermynte ekstrakt 50 g sjokolade (bruk melkefri sjokolade om du…

Continue Reading

Peppermynte sukkertøy

Posted on Dec 9th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 360 ml sukker 90 ml Glukose/ hvit sirup 90ml Vann 1ts Peppermynte ekstrakt litt melis Litt konditor farge jeg…

Continue Reading

Pikekyss med smak av bringebær

Posted on Sep 2nd, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 3 Eggehvitter par dråper Sitron 1/8 ts Salt 1 ts Lorann oils bringebær 115gr Sukker litt Konditor…

Continue Reading

Pikekyss med smak av kiwi og jordbær

Posted on Sep 16th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 3 Eggehvitter par dråper Sitron 1/8 ts Salt 1 ts Lorann oils Kiwi og bringebær 115gr Sukker litt Konditor…

Continue Reading

Pikekyss på pinne

Posted on Nov 12th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 3 Eggehvitter par dråper Sitron 1/8 ts Salt 115gr Sukker litt Konditor farge 12 Pinner 1. Pisk sukker,…

Continue Reading

Pistasjnøttkonfekt med salt

Posted on Nov 28th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: Ferdigstøpte konfektskall (eller du kan støpe selv i konfekt formen ved og temperere sjokolade) 1 dl…

Continue Reading

Pistasjtrøffler

Posted on Dec 3rd, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 1 dl Fløte 1 ss Smør 50 g Usaltede Pistasjnøtter 1. Kjør…

Continue Reading

Rabarbra og jordbær syltetøy

Posted on Jun 15th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 750 g Renset rabarbra i biter 150 g Renset jordbær 1/2 Vaniljestang 1 pose Certo 600 g Sukker 1. Ha…

Continue Reading

Riskaker

Posted on Dec 14th, 2013

  Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 5 dl Puffet ris Noen ruter hvit sjokolade 1. Smelt den mørke sjokoladen over vannbad…

Continue Reading

Salte og sprø Gresskarfrø

Posted on Oct 27th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: Gresskarfrø Vann Salt Olivenolje   1. Mål opp hvor mye gresskarfrø du har, har du 1 dl…

Continue Reading

Salty chewy cashew caramell

Posted on Dec 5th, 2013

til denne oppskriften trenger du: 1,5 dl Sirup 1 dl kondensert søtet melk 1 dl fløte 1 dl melk 75 g smør 300 g sukker 1/2 ts godt…

Continue Reading

Sjokolade og chilli mandler

Posted on Dec 23rd, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 1 dl vann 250 g Mandler 100 g Sukker 2 ss Kakao 1/2 ts Knust tørket chilli   1. Ha vann, sukker og mandler…

Continue Reading

Sjokolade påskegg

Posted on Apr 20th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: ca 10 egg 400 g Mørk kvalitets sjokolade 100 g Hvit  kvalitets sjokolade pulverfarger Eggform 1. Temperer…

Continue Reading

Sjokolade pikekyss

Posted on Mar 24th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 3 Eggehvitter 20 g Sukker par dråper sitron 90 g melis 50 g sjokolade (bruk melkefri sjokolade om du vil ha…

Continue Reading

Sjokoladeegg med kremfyll

Posted on Mar 20th, 2016

Hvem elsker ikke de deilige sjokoladeeggene man få kjøpt til påske? Deilig sjokolade med en deilig hvit krem. Og endelig får du oppskriften på…

Continue Reading

Sjokoladeplate med jordbær

Posted on Nov 6th, 2015

Til denne oppskriften trenger du: Frysetørket jordbær 100 g Sjokolade (Husk att du må temperere sjokoladen eller så kan du bruke en nontemp…

Continue Reading

Sjokoladetrøffler

Posted on Nov 26th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 1 dl Fløte 1 ss Smør 50 g Kakao 1. Varm opp fløte til kokepunktet 2.…

Continue Reading

Solbær Syltetøy

Posted on Aug 21st, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 1 kg Solbær 200 g sukker 1/2 Vaniljestang 1 ts Certo syltepulver (kokte og sterile glass) Ha bær…

Continue Reading

Solbærkonfekt

Posted on Dec 20th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: Ferdigstøpte konfektskall (eller du kan støpe selv i konfekt formen ved og temperere sjokolade) 1 dl…

Continue Reading

Solbærtrøffler

Posted on Dec 6th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 200 g Mørk sjokolade 1 dl Fløte 1 ss Smør 15 g Frysetørkede solbær 1. Varm opp fløte til…

Continue Reading

Sukkerstenger / Candy cane

Posted on Nov 30th, 2013

Til denne oppskriften trenger du: 360 ml sukker 90 ml Glukose/ hvit sirup 90ml Vann 1ts Peppermynte ekstrakt Litt konditor farge jeg har brukt…

Continue Reading

Sukkertøy epler

Posted on Oct 29th, 2014

Til denne oppskriften trenger du: 210 g Sukker 120 g Vann 180 g Glukose 1/2 ts Rød konditorfarge 1/2 ts Lorann oil smak etter eget…

Continue Reading

Troika

Posted on Dec 10th, 2015

Til denne oppskriften trenger du: ( ca 30 Troika biter) 500 g Marsipan 2 Pakker nougat(totalt 200g) 1 Pakke Bringebærgele 300 g…

Continue Reading

Verdens beste fløtekarameller

Posted on Aug 18th, 2013

  Til denne oppskriften trenger du: (ca 130 stk) 5 dl Lys Sirup 1 Boks kondensert søtet melk (IKKE Viking Melk) 2,5 dl Fløte 3,5 dl…

Continue Reading