Magic vulcano cake

IMG_0001

Til denne oppskriften trenger du:(2 stk)

Saus:

100 g Valgfrie bær.

2 ss Sukker (bytt gjerne den ene skjeen ut med ekte vaniljesukker)

Mousse:

100 g Mørk sjokolade

2,5 dl Fløte

2 Gelatin blad

Sjokoladeplater:

100 g Mørk sjokolade

 IMG_9977

1. Start med sjokoladeplatene og smelt sjokoladen over vannbad.

2. Smør sjokoladen utover ett bakepapir og sett til avkjøling.

3. Stikk ut 4 sirkler i den avkjølte sjokoladen (10 cm i diameter)

IMG_9978

4. Lag så moussen, Legg gelatinen i kaldt vann.

5. Kok opp 0,5 dl fløte bland inn gelatinen og hell denne over sjokoladen og bland til alt blir en jevn blanding.

6. Pisk opp den resterende fløten.

7. Vend fløten inn i sjokoladen.

IMG_9991

8. Begynn og bygge sammen elementene, Legg en sjokoladeplate i bunn.

9. Sprøyt så på moussen men etterlat midten av platen uten noe (du kan gjerne bygge sammen i en dessert ring.)

10. Legg på den andre sjokoladeplaten.

11. Sett i kjøleskap mens du lager sausen.

IMG_9990

12. Kok opp bær med litt sukker til det safter seg.

13. Sil av blandingen.

14. Server med den varme sausen som helles midt på. (viktig att sausen er varm så sjokoladen smelter)

 IMG_0003Video av effekten :

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar