Kransekake stenger

IMG_2019

Til denne oppskriften trenger du:

250 g Malte mandler

250 g Melis

2 Eggehvitter

50 g Sjokolade

Royal icing

Royal icingen har jeg farget i to farger Tulip red og Electric green

IMG_2002

1. Sikt Malte mandler og melis sammen.

2. Bland Blandingen med eggehvitter godt og sett deigen kaldt til dagen etter.

3. Trill ut pølser og kutt de av swå de blir like lange og legg på ett stekebrett.

4. stek på 200 grader i ca 10 min midt i ovnen.

5. Avkjøl kransekake stengene.

6. Smelt sjokolade på vannbad og dupp endene på kransekake stengene i den og avkjøl til sjokoladen er stivnet.

(frys de gjerne føre trinn 7 og stengene vil bli ekstra seige og gode)

7. pynt med royal icing i sikksakk mønster.

IMG_2017

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar