Sjokoladetrøffler

IMG_9960

Til denne oppskriften trenger du:

200 g Mørk sjokolade

1 dl Fløte

1 ss Smør

50 g Kakao

IMG_1009

1. Varm opp fløte til kokepunktet

2. Vend inn den varme fløten i hakket sjokolade.

3. Bland inn smør.

4. Sett til avkjøling i kjøleskap ca 3-4 timer gjerne over natten.

IMG_1016

5. Rull kuler av massen og rull i kakao.

6. Sett kjølig og la stivne helt.

IMG_9958

Det er lov å la seg friste

2 kommentarer

  1. Monica

    Hei. Hva er holdbarheten på disse? Egner de seg for julegave? Tenker siden det er fløte i at det kanskje ikke er så lang holdbarhet. 🙂

    • Holdbarheten er ca 14 dager ved oppbevaring i kjøleskap, men du kan fryse de med en gang du har trillet de ferdig og da holder de ganske lenge:)

Legg igjen en kommentar