Linfrøfletter

IMG_0178 – Kopi

(Trenger du hjelp med gjærbaksten les kake-husets 10 tips om gjærbakst her)

Til denne oppskriften trenger du:

2dl Lunket vann

1 Egg

1/2ts Salt

1ss Olje

1ss sukker

25g Gjær

ca 4,5 dl Hvetemel

2 dl Sammalt hvete grov

Linfrø

IMG_0174 – Kopi

1. Bland alle ingrediensene til en smidig og fin deig

2. Dekk bakebollen med plast og la heve til dobbel størrelse.

3. Del deigen i 12 emner og trill pølser

4. Rull pølsene i linfrø.

5. Lag en løkke og snurr pølse endene sammen.

IMG_0170 – KopiIMG_0172 – KopiIMG_0173 – Kopi

6. Legg flettene på ett bake brett.

7. Dekk flettene med plast og la heve til dobbel størrelse.

8. Stek i ca 20 min på 220 grader

9. Avkjøl på rist.

IMG_0185 – Kopi

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar