Pistasjnøttkonfekt med salt

IMG_1046

Til denne oppskriften trenger du:

Ferdigstøpte konfektskall (eller du kan støpe selv i konfekt formen ved og temperere sjokolade)

1 dl Fløte

60 g Mørk sjokolade

1 ss Smør

50 g Hakkede pistasjnøtter

En knivsodd godt salt

50 g Temperert sjokolade

IMG_1020

1. Varm opp fløten til kokepunktet.

2. Hell fløten over den mørkesjokoladen og rør til alt er smeltet.

3. Ha i smør og rør til den er smeltet inn, vend så inn salt.

4. Fordel pistasjnøtter i konfektformene.

5.  Da sjokoladekremen er blitt avkjølt hell den over i formene.

IMG_1023

6. Sett i kjøleskap for og stivne.

7. Temperer sjokolade.

8.  Ha sjokoladen over formene så du stenger inn fyllet i konfekten.

9. Avkjøl til sjokoladen er stivnet.

IMG_1039

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar