Bringebær Marshmellows

Deilige  mye og gode bringebær marshmellows er en perfekt lite gave og gi til noen du er glad i.

Til denne oppskriften trenger du: (ca 60 stk marshmellows)

2 dl Bringebær pure

460 g Sukker

40 g Sukker

2 1/2 dl vann

8 Gelatinplater (oppbløtt i kaldt vann)

2 Eggehviter

Til dryss over:

1/2 dl Melis

1/2 dl Maisenna

1. Start med og koke opp 460 g sukker med vannet.

2. La det koke til det når en tempratur på ca 120 grader.

3. Mens sukker og vann koker kan du piske opp eggehviter med resterende sukkeret i en kjøkkenmaskin til luftig marengs.

4. Kjør maskinen på høy hastighet og tøm sirupen i eggehvitene langs kanten av bollen, pass på og ikke treff vispen.

5. La maskinen gå i ca 7 minutter til du har en myk og deilig marengs.

6. Mens maskin pisker kan du varme opp bringebærpureen med de oppbløtede gelatinplatene til de er smeltet inn.

7. Hell bringebær blandingen i bollen og la det blandes helt inn.

8. Hell massen over i en liten bakepapirkledd langpanne og sett til avkjøling minst 6 timer, gjerne over natten.

9. Bland sammen melis og maisenna, og dryss først på oversiden før du vender formen og tar av bakepapiret.

10. Dryss så melisblandingen på undersiden, del opp i passende biter og dryss på mer av melis blandingen.

11. Oppbevares i en tettboks i kjøleskapet.

IMG_6483

 

 

6 kommentarer

  1. Hei Skal sukkerlaken avkjøles før den helles oppi eggedosisen?

    • hei du skal helle den varme sukkerlaken i de piskede eggehvitene:)

  2. Dusse såg super gode ut 😀Hvor får man tak i bringebær pure?

    • det lager du selv ved og koke opp bringebær og sile av bærene:)

  3. Hva med å bruke opptinte frosne jordbær?

Legg igjen en kommentar