17.Mai marengs

17.Mai er like rundt hjørnet og noe som er super enkelt å lage til den store dagen er deilige 17.Mai marengs, disse kan du også lage i god tid før den store dagen:)

Til denne oppskriften trenger du:

100 g Eggehvite

200 g Sukker

Rød og blå konditorfarge

1. Pisk eggehviten halvstiv.

2. Tilsett sukkeret litt og litt mens eggehvitene pisker.

3. Pisk marengsen videre til du har en seig og stiv marengs.

4. Del marengsen i 3 like store deler.

5. Farg en del rød og en del blå.

6. Fyll 3 sprøyteposer med hull i bunn med marengs i hver sin farge.

7. Putt så de tre posene i en større sprøytepose med en 1m tip.

8. Sprøyt ut marengsroser på bakepapir.

9. Stekes på 100 grqder i ca 4 timer(til de er helt tørre)

10. Oppbevares i tett kakeboks frem til servering.

IMG_7654

Legg igjen en kommentar