Eclair

Til denne oppskriften trenger du:

300 g vann

150 g smør

150 g hvetemel

4 egg

100g sjokolade (velg sukkerfri sjokolade om du ønsker den sukkerfri)

500g vaniljekrem (sukkerfri vaniljekrem)

1. Kok opp vann med smøret i terninger.

2. Ha i siktetmel i kjelen og rør godt(til den samler seg som en ball).

3. La det hele hvile noen minutter.

4. Ha så deigen i en kjøkkenmaskin og ha ett og ett egg i deigen.

5. Det siste egget kan du vispe sammen og helle forsiktig halve i røren og så ser du om konsistensen er bra når den slipper en slikkepott uten og miste formen da den er klar.

6. Ha deigen i sprøytepose med rund tip og sprøyt lengder på bakepapir på ca 10-12 cm.

7. Stek dine eclairs på 210 grader i 35 minutter.

8. Avkjøl.

9. Smelt sjokolade  vannbad.

10. Pynt eclairsene med sjokolade.

11. Ha vaniljekrem i en sprøytepose med spiss tip og sprøyt vaniljekrem inn i eclairsene.

Eclair

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar