Til denne oppskriften trenger du:
Bunn:
200 g Sjokolade kjeks
200 g Havrekjeks
100 g Smør
Fyll:
300 g Philadelphia
5 dl Fløte
100 g Melis
4 Gelatinplater
Topping:
600 g Moreller
100 g sukker (smak til i forhold til surheten på bærene)
1. Kjør kjeks raskt i en foodprosessor så det blir godt oppdelt.
2. Smelt smør og bland med kjekssmulene.
3. Ha kjeksblandingen i en bakepapirkledd springform og avkjøl.
4. Legg gelatinplatene 5 min i kaldt vann før du smelter de over vannbad.
5. Pisk sammen melis og ost.
6. Pisk opp fløten
7. Bland raskt sammen Gelatin, krem og ost.
8. La stå til avkjøling noen timer.
9. Fjern steinene fra morellene og legg i kjele.
10. Ha på sukker og vann så det akkuratt dekker morellene og la koke i ca 10 minutter til blandingen blir litt tykk.
11. Avkjøl morell kompotten.
12. Like før servering har du morellkompotten over ostekaken.
Det er lov å la seg friste