Kake-husets Havrekjeks

IMG_4989

Til denne oppskriften trenger du: (ca 30 stk)

280 gram hvetemel

280 gram Havregryn (kjøres til grovt mel i foodprosessor)

60 g Brunt sukker

180 g Smør

1 ts Natron

1 ts Eddik

1/2 ts salt

2-4 ss Melk

IMG_4963

1. Bland godt sammen alle de tørre ingrediensene pluss eddik.

2. Bland inn smøret til det blir en smuldrete "sand" masse

IMG_4967

3. Miks inn litt og litt melk til massen samler seg til en deig.

IMG_4968

4. Kjevle ut på ett lett melet bakebord. (deigen vil ryke litt da du kjevler ut men dette er normalt)

5. Stikk ut sirkler og legg på bakeplate med bakepapir

IMG_4969

6. Stek på 180 grader i 15-20 min, pass på så de ikke blir overstekt.

7. Avkjøl på rist.

 IMG_4993

Det er lov å la seg friste

0 kommentarer

  1. […] 150 g Havrekjeks […]

Legg igjen en kommentar