Til denne oppskriften trenger du:
400 g Pepperkaker
200 g Smør
400 g Smørost med smak av ananas og mandarin
3dl Fløte
5 plater Gelatin
80 g Sukker
20 g Ekte vaniljesukker
1pk Appelsin gele
1. Knus pepperkakene mens du smelter smøret.
2. Bland smør og pepperkakesmuler og ha i en bakepapirkledd springform (28cm)og trykk bunnen ned i formen.
3. Sett bunnen kjølig. og legg gelantinplatene i kaldt vann i 5 minutter.
4. Pisk fløten med sukker og vaniljesukker.
5. Bland inn smøreosten i kremen
6. Smelt gelatinplatene med 0,5 dl vann og la den avkøles litt.
7. Bland inn gelantinen i ostekremen og ha den over bunnen
8. Sett kaken kjølig i 4-5 timer.
9. Lag gele etter anvisning på pakken men reduser vann mengden til 2,5 dl, og la den avkjøles litt.
10. Ha forsiktig geleen over kaken og la avkjøle til den er stiv.
11. Fjern forsiktig springformen og server. og pynt etter eget ønske.
Det er lov å la seg friste