Til denne oppskriften trenger du:
130 g Smør
130 g Sukker
150 g God mørk sjokolade
90 g Hvetemel
4 Egg
6 Karameller
litt smør og mel til smøring av former
6 små ildfaste former
1. Smelt smør og sukker.
2. Ha i hakket sjokolade i smøret og la det smelte.
3. Rør inn siktet hvetemel
4. Rør inn ett og ett egg.
5. Smør 6 små ildfasteformen og fyll formen 1/3 fulle legg en karamell i midten og fyll på formene til 2/3 fulle
6. Stek midt i ovnen på 200 grader i ca 7-10 minutter
(stek en først for og finne ut perfekt steke tid for din ovn, mine ble stekt i 9 minutter)
7. La fondantene avkjøles i noen minutter i formen før du vender den over på en serveringstallerken.
8. Server med litt Vaniljeis eller friske bær/frukt, gi gjerne Kakene ett lite melis dryss.
Det er lov å la seg friste
[…] med og servere en deilig Fondant med karamell til dessert denne […]