Sjokoladefondant med karamell

IMG_2009

Til denne oppskriften trenger du:

130 g Smør

130 g Sukker

150 g God mørk sjokolade

90 g Hvetemel

4 Egg

6 Karameller

litt smør og mel til smøring av former

6 små ildfaste former

1. Smelt smør og sukker.

2. Ha i hakket sjokolade i smøret og la det smelte.

3. Rør inn siktet hvetemel

4. Rør inn ett og ett egg.

5. Smør 6 små ildfasteformen og fyll formen 1/3 fulle legg en karamell i midten og fyll på formene til 2/3 fulle

6. Stek midt i ovnen på 200 grader i ca 7-10 minutter

(stek en først for og finne ut perfekt steke tid for din ovn, mine ble stekt i 9 minutter)

7. La fondantene avkjøles i noen minutter i formen før du vender den over på en serveringstallerken.

8. Server med litt Vaniljeis eller friske bær/frukt, gi gjerne Kakene ett lite melis dryss.

IMG_2020

Det er lov å la seg friste

0 kommentarer

  1. […] med og servere en deilig Fondant med karamell til dessert denne […]

Legg igjen en kommentar