Rosettbakkels

Til denne oppskriften trenger du: (ca 30 stk rosettbakkels)

Rosettjern

100 g Hvetemel

1 Egg

1 1/2 dl Helmelk

50 g smeltet smør

1 ss sukker

1 kg Smult. (Til steking)

1. Pisk alle ingrediensene sammen.

2. La svelle i 20 min.

3. Varm opp smulten til 180 grader med jernet stående i, jernet skal være like varmt som smulten.

4. Dypp jernet i røra(ca 2/3 opp på mønsteret, pass på så det ikke kommer røre over mønsteret på jernet)  og sett i smulten og stek kakene til de er gyllenbrune.

5. La kakene dryppe av seg på kjøkkenpapir.

6. Oppbevares i tett kakeboks eller i fryseren, Rosettbakkels tiner like fort som det tar og koke kaffen.

 

IMG_6420

0 kommentarer

  1. […] Rosetter/rosettbakkels – fra Tine, fra Kake-huset […]

Legg igjen en kommentar