Brune pinner med karamell

IMG_1885

Til denne oppskriften trenger du: (ca 30 stk)

200 g Smør

200 g Sukker

1  Eggeplomme

1 ss Lys sirup

½ ts Kanel

1 ts Vaniljesukker

1 ts Natron

300 g Hvetemel

100 g Fløtekarameller

Hakkede Mandler og valnøtter til pynt

1 sammen pisket egg til pensling

IMG_1877

1. Rør sukker og smør godt.

2. Bland inn eggplomme,sirup,kanel,vaniljesukker,natron og hvetemel.

3. Elt deigen godt og lag 5 emner som du triller til tykke pølser før du trykker de flate på ett bakepapir.

4. Pensle med sammenpisket egg.

5. Legg en strimmel med fløtekarameller i midten langs hele kaken.

6. strø på mandler og valnøtter.

7. Stek på 175 grader i ca 12 min.

8. skjær avlange strimler langs kaken mens den enda er varm og avkjøl på rist

IMG_1888

Det er lov å la seg friste

1 Kommentar

  1. Elin T. Henriksen

    De så veldig god ut , de må prøves 😉 Tar du å lager de samtidig som du lager karameller ?

Legg igjen en kommentar