Velkommen


Velkommen til Kake-huset en av Norges mest leste bakeblogger.

Her inne vil du finne alt fra saftige, lekre kaker, til den luftigste gjærbakst, og ikke minst mine beste tips og triks for att du skal lykkes ved bakebenken

Det er lov å la seg friste


Kontakt meg
Sponsing/produkttesting/reklame
Annonser
Medlem av:

IMG_2566

For og lage roser trenger du følgende:Sukkerpasta/marsipan eller fondant

Roseblad utstikker

Balltool

1. Kjevle en bit sukkerpasta i ønsket farge til en til leiv ca 1 mm tykk.

IMG_2561

2. Trykk ut to rose blader med roseblad ut stikkeren.

3. Bruk en Balltol langs kantene på bladene for og gjøre de tynne i kanten

IMG_2562

4. Lag en kjegle og sett midt i «rosebladene»  og brett ett og ett blad over kjeglen så bladene overlapper hverandre.

og fest med litt vann eller spiselig lim.

IMG_2564

5. Sett den halvferdige rosen på det andre rosebladene og gjenta samme proses som over.

IMG_2566

6. Bruk fingrene til og spre rose bladene litt utover som på en ekte rose.

image_pdfimage_print

2 kommentarer til Lage roser i fondant/marsipan/sukkerpasta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *