IMG_2566

For og lage roser trenger du følgende:Sukkerpasta/marsipan eller fondant

Roseblad utstikker

Balltool

1. Kjevle en bit sukkerpasta i ønsket farge til en til leiv ca 1 mm tykk.

IMG_2561

2. Trykk ut to rose blader med roseblad ut stikkeren.

3. Bruk en Balltol langs kantene på bladene for og gjøre de tynne i kanten

IMG_2562

4. Lag en kjegle og sett midt i «rosebladene»  og brett ett og ett blad over kjeglen så bladene overlapper hverandre.

og fest med litt vann eller spiselig lim.

IMG_2564

5. Sett den halvferdige rosen på det andre rosebladene og gjenta samme proses som over.

IMG_2566

6. Bruk fingrene til og spre rose bladene litt utover som på en ekte rose.

image_pdfimage_print

En kommentar til Lage roser i fondant/marsipan/sukkerpasta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *


Her vil du finne oppskrifter og inspirasjon til kaker, søtsaker og annen bakst. kontakt meg gjerne på:
post@kake-huset.no

Copyright ©2014 Kake-huset

Alle bilder og tekst på denne bloggen er produsert av meg. Dette er opphavsrettslig beskyttet, og du kan ikke bruke det uten å få tillatelse fra meg først.

Ønsker du og bruke bilder eller tekst så ta gjerne kontakt på post@kake-huset.no

Matbloggsentralen

Matprat

Populære norske blogger



Mat och Dryck