Sjokolade og bringebærmousse kake

Til denne oppskriften trenger du:

1 stk Sjokolade sukkerbrød i 26 cm

1 porsjon bringebærmousse

ca 500 g Sukkerpasta

Smørkrem:

150 g Romtemperert smør

300 g Melis

2 ss Melk

IMG_2625

1. Del opp sukkerbrødet i 3 deler (følg oppskrift her) og dynk de med litt eplejuice.

2. Pisk smør og melis hvitt og luftig og ha så i 2 ss kald melk.

3. Ha smørkrem i en sirkel på første lag og fyll så sirkelen med bringebær mousse.

4. Legg på det andre laget og gjør som i trinn 3.

5. Dekk kaken med smørkrem ( følg denne trinn for trinn beskrivelsen)

6. Dekk så kaken med sukkerpasta (forklart her)

pynt så etter eget ønske

Jeg har valgt og pynte enkelt med calla liljer og roser

IMG_2647

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar