Til denne oppskriften trenger du: (1 stor eller 4 små)
4 Eggehviter
240 g Sukker
1ts Maisenna
1/2 ts Eddik
Råkrem:
2 Eggeplommer
50 g Sukker
3 dl Fløte
Bærblanding: (du kan bruke de bærene du får tak i)
2 Pasjonsfrukt
250 g Bjørnebær
250 g Bringebær
1. Pisk opp marengs av sukker og eggehvitter.
2. Pisk inn maizenna og eddik.
3. Sprøyt ut 1 stor eller 4 små pavlovaer.
4. Stekes på 120 grader i ca 1 time og 30 min(de skal slippe papiret og kjennes lette) på nederste rille.
5. La bunnene avkjøles.
6. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker
7. Pisk opp fløten til krem.
8. Vend sammen Krem og eggedosis.
9. Fordel råkremen på bunnene og ha på bær.
10. Server straks.
Ser kjempegodt ut !!!✿⊱╮
Ser kjempegodt ut !!!✿⊱╮