Til denne oppskriften trenger du:
6 Plater gelatin
80 g Sukker
2, 5 dl Kremfløte
50 g hvit sjokolade (til pynt)
litt Bakekakao (til pynt)
litt friske bær
1. Legg gelatinplatene i kaldt vann.
2. Kok opp sukker og pasjonsfruktpuree til sukkeret er oppløst.
3. Pisk opp kremfløten.
4. Klem vannet ut av gelatinen og tilsett i pasjonsfruktpureen
5. La Pureen avkjøles før du vender den forsiktig inn i kremfløten.
6. Ha i porsjonsglass og sett kjølig. ca 2-3 timer.
Pynt:
1. Temperer den hvite sjokoladen over vannbad.
2. Ha sjokoladen i en sprøytepose med en liten rund tipp.
3. Sprøyt ut lange sjokolade pinner på ett bake papir.
4. Dryss over litt bakekakao over pinnene og avkjøl.
5. Kutt opp i 6-10 cm lange pinner.
Montering:
1. Legg på litt friske bær på moussen, jeg har brukt phyliasis.
2. Legg på ett par sjokolade pinner og dryss på enten knuste kaffebønner eller hakket sjokolade.
Det er lov å la seg friste.