Churros

IMG_4502

Til denne oppskriften trenger du:

200 g Hvetemel

1,8 dl Vann

1 Egg

2 ss Sukker

0,6 dl Nøytral olje

(olje til frityr)

Til rulling:

Sukker og kanel

1. Kok opp vann og olje.

2. Bland sammen de tørre ingrediensene.

3. Da vann og olje kokertar du den av platen og har melblandingen i kjelen og rører godt

4. La deigen hvile 3-4 minutter.

5. Ha deigen i en kjøkkenmaskin og kjør den med en k-spade mens du har i egget og blander dette godt inn.

6. Varm opp olje til 180 grader (att det bruser rundt ett treskaft.

7. Ha deigen i en sprøytepose med stjernetipp f.eks 1M.

8. Sprøyt små pølser av deigen rett i frityren.

9. Stek 2-3 minutter til de er gyllen brune, snu de gjerne halveis.

10. la de dryppe av seg før du ruller churrosene i en blanding av sukker og kanel.

11. Server med deilige dipper som feks:

Vaniljekrem

Salt karamellsaus

Sjokolade saus

Blåbærcurd

IMG_4490

Skålen jeg har churrosene i heter Tassen og passer perfekt til dette med ny "hårsveis" disse får du i mange interiør og kjøkkenbutikker som f.eks Traktøren

Legg igjen en kommentar