Villferskenterte med karamell og hvit sjokolade

 IMG_8701

Til denne oppskriften trenger du:

10 Terteskåler

(disse kan du velge om du vil lage selv oppskrift her og stek i f eks ett muffinsbrett eller om du kjøper ferdige former som f.eks her

1 Boks søtet kondensert melk

2-3 Villfersken

100 g Hvit sjokolade

1 dl Fløte

IMG_8679

Sjokoladekremen:

1. Kok opp 1 dl fløte.

2. Hel fløten over sjokoladen og la avkjøles

3. Pisk opp sjokoladefløten til krem.

Montering:

1. Kok opp en kjele med vann.

2. Legg i boksen med den kondensertemelken i vannet og la koke ca 3 timer.

3. Avkjøl boksen med karamell.

4. Skjær tynne skiver av villferskenen og legg i bunnen av tertene

5. Åpne boksen med karamell og ha over ferskene.

6. Sprøyt over hvit sjokolade krem.

IMG_8702

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar