Til denne oppskriften trenger du:
10 Terteskåler
(disse kan du velge om du vil lage selv oppskrift her og stek i f eks ett muffinsbrett eller om du kjøper ferdige former som f.eks her
1 Boks søtet kondensert melk
2-3 Villfersken
100 g Hvit sjokolade
1 dl Fløte
Sjokoladekremen:
1. Kok opp 1 dl fløte.
2. Hel fløten over sjokoladen og la avkjøles
3. Pisk opp sjokoladefløten til krem.
Montering:
1. Kok opp en kjele med vann.
2. Legg i boksen med den kondensertemelken i vannet og la koke ca 3 timer.
3. Avkjøl boksen med karamell.
4. Skjær tynne skiver av villferskenen og legg i bunnen av tertene
5. Åpne boksen med karamell og ha over ferskene.
6. Sprøyt over hvit sjokolade krem.
Det er lov å la seg friste