Sjokolade og karamell trifle

Til denne oppskriften trenger du: (4 porsjoner)

1 Porsjon salt karamell saus

100 g Fløte

60 g Sjokolade

100 g Mascarpone

2 ss Fløte

Frø fra 1/2 vaniljestang

30 g Sukker

40 g Krokanstrøssel

1. Varm fløte til kokepunktet.

2.  Hell fløten over sjokoladen og rør til en jevn masse.

3. Avkjøl sjokoladeblandingen  i kjøleskap minst 4 timer.

4. Pisk opp karamellsausen til myk krem, og ha over i sprøytepose.

5. Pisk opp mascarpone, sukker, fløte og frø fra vaniljestangen til myk krem og ha i egen sprøytepose.

6. Pisk opp sjokoladeblandingen til myk krem og ha i sprøytepose.

7. Sprøyt ut kremene lagvis i glass og dryss krokan mellom lagene.

8. Sett kjølig frem til servering.IMG_6269

 

Legg igjen en kommentar