Rabarbra kake

IMG_5525

Til denne oppskriften trenger du:

3  Egg

 200 g  Sukker

 150 g  Smør

 1 dl  Melk

180 g  Hvetemel

 2 ts  Bakepulver

2 ss  Sukker

 2 ts  Malt kanel

250 g Rabarbra

IMG_5494

1. Pisk eggedosis av egg og sukker.(la piske en god stund til den er fluffy 10-15 min)

2. Smelt smør og melk og bland inn i røren.

3. Sikt inn mel og bakepulver.

4. Skjær rabarbra i biter

5. ha i halvparten av røren i en smurt springform.

6. legg ett lag med rabarbrabiter, sukker og kanel å ha på resten av røren.

7. Ha på resterende rabarbrabiter,sukker og kanel og pynt etter eget ønske.

8. stekes på 200 grader i ca 40 mnutter.

server gjerne med vanilje is eller vaniljesaus.

IMG_5515

 Det er lov å la seg friste

4 kommentarer

  1. Hei. Denne så veldig god ut. Hvordan bør denne oppbevares om den lages dagen i forveien?

    • Hei hei

      Denne kan du enkelt bare pakke i plast og ha i kjøleskap:) bare ta den fre en god stund før servering så den ikke er kald ved servering:) er og veldig god og varme litt så den er lun ved servering:)

      Mvh Kake-huset

  2. Arild Svensgam

    Denne lages nå og jeg tror resultatet blir pergekt! Blir morsomt å smake den i kveld når den er ordentlig avkjølt. Takk for oppskriften! Den kan bli en av mine sommerfavoritter!

Legg igjen en kommentar