Til denne oppskriften trenger du:
3 Egg
200 g Sukker
150 g Smør
1 dl Melk
180 g Hvetemel
2 ts Bakepulver
2 ss Sukker
2 ts Malt kanel
250 g Rabarbra
1. Pisk eggedosis av egg og sukker.(la piske en god stund til den er fluffy 10-15 min)
2. Smelt smør og melk og bland inn i røren.
3. Sikt inn mel og bakepulver.
4. Skjær rabarbra i biter
5. ha i halvparten av røren i en smurt springform.
6. legg ett lag med rabarbrabiter, sukker og kanel å ha på resten av røren.
7. Ha på resterende rabarbrabiter,sukker og kanel og pynt etter eget ønske.
8. stekes på 200 grader i ca 40 mnutter.
server gjerne med vanilje is eller vaniljesaus.
Det er lov å la seg friste
Hei. Denne så veldig god ut. Hvordan bør denne oppbevares om den lages dagen i forveien?
Hei hei
Denne kan du enkelt bare pakke i plast og ha i kjøleskap:) bare ta den fre en god stund før servering så den ikke er kald ved servering:) er og veldig god og varme litt så den er lun ved servering:)
Mvh Kake-huset
Denne lages nå og jeg tror resultatet blir pergekt! Blir morsomt å smake den i kveld når den er ordentlig avkjølt. Takk for oppskriften! Den kan bli en av mine sommerfavoritter!
Håper den smaker:)