Til denne oppskriften trenger du:
Ett sukkerbrød laget med 3 egg i en 24 cm form(Oppskrift her)
En porsjon Bringebærmousse ( Oppskrift her)
En kurv jordbær
100 g Hvit marsipan
Til hvit sjokolademousse:
1 dl Kremfløte
200 g Hvit sjokolade
2 Eggeplommer
1 Eggehvitter
50 g Melis
1. Pisk fløten til krem.
2. Smelt sjokoladen over vannbad og la avkjøle litt.
3. Pisk opp eggehvitten med melis.
4. Bland eggeplommene inn i sjokoladen.
5. Vend så inn kremen i eggeplommene forsiktig.
6. Vend så inn den stivpiskede eggehvitten.
Montering:
1. Del sukkerbrødet i to.
2. Legg den ene bunnen i en form på 26 cm.
3. Del opp jordbærene og legg de langs kanten i formen.
4. Ha noe av den hvite sjokolademoussen langs kanten over bærene.
5. Fyll midten av kaken med bringebærmousse og legg den andre kakebunnen over.
6. Ha hvit sjokolademousse over bunnen og stryk over med en palett så kaken blir helt glatt over.
7. Sett til avkjøling noen timer så moussen stivner.
8. Kjevle ut ett marsipanlokk i størrelse med kaken og legg over.
9. Fjern forsiktig formen og pynt kaken etter eget ønske.