Dekonstruert ostekake

IMG_5308

Til denne oppskriften trenger du:

6 stk Havrekjeks

2 dl Mascarpone

50 g Sukker

30 g Hakket god sjokolade

2 dl Pasjonsfrukt pure

3 dl Vann

1 dl Sukker

5 plater gelatin

 IMG_5300

Til denne oppskriften trenger du:

1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca 5 min.

2. Varm opp til kokepunktet 1 dl sukker,vann og pasjonsfrukt pure(ha og gjerne i en fersk pasjonsfrukt for og få med de dekorative frøene).

3. Klem ut vannet av gelatin platene og rør de inn i væsken så de smelter.

4. Fordel geleen i 6 porsjonsglass og avkjøl til stivnet.

5. Pisk opp mascarpone med litt sukker.

6. vend forsiktig inn sjokoladen i kremen.

IMG_5302

7. Velv ut gelen forsiktig på serverings tallerken.

8. Sprøyt ut ostekrem siden av geleen.

9. Smuldre opp kjeksen siden av og server.

 IMG_5311

Det er lov å la seg friste.

Legg igjen en kommentar