Til denne oppskriften trenger du:
6 stk Havrekjeks
2 dl Mascarpone
50 g Sukker
30 g Hakket god sjokolade
2 dl Pasjonsfrukt pure
3 dl Vann
1 dl Sukker
5 plater gelatin
Til denne oppskriften trenger du:
1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca 5 min.
2. Varm opp til kokepunktet 1 dl sukker,vann og pasjonsfrukt pure(ha og gjerne i en fersk pasjonsfrukt for og få med de dekorative frøene).
3. Klem ut vannet av gelatin platene og rør de inn i væsken så de smelter.
4. Fordel geleen i 6 porsjonsglass og avkjøl til stivnet.
5. Pisk opp mascarpone med litt sukker.
6. vend forsiktig inn sjokoladen i kremen.
7. Velv ut gelen forsiktig på serverings tallerken.
8. Sprøyt ut ostekrem siden av geleen.
9. Smuldre opp kjeksen siden av og server.
Det er lov å la seg friste.