Til denne oppskriften trenger du: (4 porsjoner)
1 dl Kremfløte
115 g God sjokolade ( jeg har brukt Valrhona Guanaja)
2 Eggeplommer
1 Eggehvitte
50 g Melis
1. Pisk fløten til krem.
2. Smelt sjokoladen over vannbad og la avkjøle litt.
3. Pisk opp eggehvitten med melis.
4. Bland eggeplommene inn i sjokoladen.
5. Vend så inn kremen i eggeplommene forsiktig.
6. Vend så inn den stivpiskede eggehvitten.
7. Ha i porsjonsglass, og avkjøl noen timer i kjøleskap.
8. Pynt gjerne med friske bær, eller en bit av sjokolade typen du har brukt.
Det er lov å la seg friste
Går det greit å lage denne kvelden før?
Får det litt travelt på nyttårsaften 😊
Det er ikke noe problem og lage denne dagen før og oppbevare den i kjøleskap:)
Flott, takk skal du ha for raskt svar!
Godt nytt år til deg og dine 😊