Deilige parmesansticks kan du servere med en deilig dip, du kan ha de som ett tilbehør til middagen,til grillmaten, eller bare som en deilig snacks. De er i tilleg super enkle og lage.
Ønsker du oppskriften på min superenkle hvitløksdip som passer til dip til potetgull, snacks eller på pizza? se nederst i innlegget.
Til denne oppskriften trenger du:
400 g Butterdeig kjøp ferdige plater eller lag selv etter denne oppskriften her
100 g Revet parmesan
En god neve Urter jeg liker og bruke oregano og basilikum til disse
litt pepper
Ett sammenpisket egg.
1. Kjevle deigen platene til de er ca 2 mm tykke.
2. Bruk ett pizzahjul og del platene i strimler på ca 0,5 cm.
3. Bland sammen ost, hakkede urter og litt pepper.
4. Pensle strimlene på begge sider og dypp i parmesan blandingen
5. Gi strimlene en lite twist og legg på bakebrett.
6. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 12-15 minutter.
7. Avkjøl på rist.
Hvitløksdipp:
1 Beger rømme
1 Glass Frokostsalat
En håndfull hakket persille
Knust hvitløk etter smak (jeg liker og bruke 4 fedd)
Litt pepper
1. Bland alle ingrediensene og sett kjølig minst 30 min for att smakene skal sette seg.