Sprø parmesansticks

Deilige parmesansticks kan du servere med en deilig dip, du kan ha de som ett tilbehør til middagen,til grillmaten, eller bare som en deilig snacks. De er i tilleg super enkle og lage.

Ønsker du oppskriften på min superenkle hvitløksdip som passer til dip til potetgull, snacks eller på pizza? se nederst i innlegget.

Til denne oppskriften trenger du:

400 g Butterdeig kjøp ferdige plater eller lag selv etter denne oppskriften her

100 g Revet parmesan

En god neve Urter jeg liker og bruke oregano og basilikum til disse

litt pepper

Ett sammenpisket egg.

1. Kjevle deigen platene  til de er ca 2 mm tykke.

2. Bruk ett pizzahjul og del platene i strimler på ca 0,5 cm.

3. Bland sammen ost, hakkede urter og litt  pepper.

4. Pensle strimlene på begge sider og dypp i parmesan blandingen

5. Gi strimlene en lite twist og legg på bakebrett.

6. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 12-15 minutter.

7. Avkjøl på rist.

Parmesansticks

Hvitløksdipp:

1 Beger rømme

1 Glass Frokostsalat

En håndfull hakket persille

Knust hvitløk etter smak (jeg liker og bruke 4 fedd)

Litt pepper

1. Bland alle ingrediensene og sett kjølig minst 30 min for att smakene skal sette seg.

Legg igjen en kommentar