Midt i matfatet

[easingsliderlite]

I helgen arrageres for første gang mat og landbruksmessen Midt i matfatet i Vikingskipet, og selvfølgelig måtte Kake-huset en tur da det var noe "mat" nyttig i byen. Det er første gang dette arrangeres her i Hamar og her er det samlet allt i fra lokalprodusenter og storprodusenter, til landbruket,matforskning o.l

Selv som Matblogger var jeg invitert til ett eget seminar føre vi gikk ut i den store salen og fikk kjenne på alle duftene, smakene og ikke minst allt det flotte vi finner Midt i matfatet, for det er jo tross alt i Hedmark mye av maten vi spiser produseres. så navnet passer jo midt i blinken.

Midt i matfatet går gjennom hele helgen Fredag-Søndag så for dere som ønsker er muligheten for å dra i morgen, da det er åpent 10 til kl 17.

I galleriet over ser dere litt av det dere kan se og smake på under Midt i matfatet.

Og er du glad i mat er dette virkelig noe du burde få med deg, arrangørene har laqgt opp til att det er noe for alle aldre tilgjengelig, barna kan hoppe i høyet, ri på ponni, melke "ku" , mens de voksne kan få seg en smak på ulike aquavitter, konjakk o.l hvis de ønsker det, ellers  finner du smaksprøver og gode produkter av alle slag.

Så smak, kjøp og handle deg gjennom Midt i matfatet, du vil ikke angre.

Takk for ett fantastisk flott messe, og håper det kommer tilbake neste år.

Legg igjen en kommentar