Pavlovakrans med vaniljeis

Jeg bare elsker pavlova og en pavlovakrans er en symfoni av is, bær og deilig marengsbunn. Pavlova fungerer helt fantastisk sammen med deilig kremete vanilje is, selv liker jeg en myk og bløt is til denne men du kan og la den være fastere, uansett vil gjestene dine elske pavlovakrans en enkel og lett kake, perfekt og servere på varme sommerdager.

Til denne oppskriften trenger du:(en pavlovakrans )

4 Eggehviter

240 g Sukker

1ts Maisenna

1/2 ts Eddik

2 l Vaniljeiskrem Lag enten selv med denne oppskriften eller kjøp ferdig i butikken

Bærblanding: (du kan bruke de bærene du får tak i)

2 Pasjonsfrukt

250 g Bjørnebær

250 g Bringebær

50 g Jordbærsirup

1. Pisk opp marengs av sukker og eggehvitter.

2. Pisk inn maizenna og eddik.

3. Sprøyt ut en stor krans på ett bakepapir

4. Stekes på 120 grader i ca 1 time og 30 min(skal slippe papiret og kjennes lette) på nederste rille.

5. La bunnen avkjøles.

6. Fordel isen på bunnen, jeg liker best att isen er litt bløt men da må den serveres umidelbart!

7. Fordel over bærene.

8. Drisle over litt jordbærsirup

9. Pynt gjerne med noen pikekyss og spiselige blomster.

10. Server straks.

Pavlovakrans

Legg igjen en kommentar