Til denne oppskriften trenger du: (6 porsjoner)
Hvit sjokolade mousse:
1 dl Kremfløte
115 g God Hvit sjokolade
2 Eggeplommer
1 Eggehvitte
50 g Melis
Montering:
1 dl Kruttsterk kaffe av god type f eks Buf remera
2-3 Hele kaffebønner per Porsjonsglass
litt hvit sjokolade
1. Pisk fløten til krem.
2. Smelt sjokoladen over vannbad og la avkjøle litt.
3. Pisk opp eggehvitten med melis.
4. Bland eggeplommene inn i sjokoladen.
5. Vend så inn kremen i eggeplommene forsiktig.
6. Vend så inn den stivpiskede eggehvitten.
7. Ha blandingen i porsjonsglass.
8. Bland sammen pasjonsfrukt pure og kaffe.
9. Del ladyfingers i to og dypp i kaffe blandingen og dytt ned i moussen. rist litt på glasset så moussen legger seg over
10. Avkjøl i 2-3 timer, Gjerne dagen etterpå.
11. Hakk opp hvit sjokolade og dryss over moussen.
12. Knus kaffebnnenne lett og dryss over sjokoladen og pynt etter eget ønske.
Det er lov å la seg friste