Luftig sjokolademousse med ett hint av Kaffe

IMG_4936

Til denne oppskriften trenger du: (6 porsjoner)

Hvit sjokolade mousse:

1 dl Kremfløte

115 g God Hvit sjokolade

2 Eggeplommer

1 Eggehvitte

50 g Melis

Montering:

3 Ladyfingers

1 dl Kruttsterk kaffe av god type f eks Buf remera

2-3 Hele kaffebønner per Porsjonsglass

litt hvit sjokolade

0,5 dl Pasjonsfrukt pure

IMG_4912

1. Pisk fløten til krem.

2. Smelt sjokoladen over vannbad og la avkjøle litt.

3. Pisk opp eggehvitten med melis.

4. Bland eggeplommene inn i sjokoladen.

5. Vend så inn kremen i eggeplommene forsiktig.

6. Vend så inn den stivpiskede eggehvitten.

7. Ha blandingen i porsjonsglass.

IMG_4913

8. Bland sammen pasjonsfrukt pure og kaffe.

9. Del ladyfingers i to og dypp i kaffe blandingen og dytt ned i moussen. rist litt på glasset så moussen legger seg over

10. Avkjøl i 2-3 timer, Gjerne dagen etterpå.

IMG_4914

11. Hakk opp hvit sjokolade og dryss over moussen.

IMG_4918

12. Knus kaffebnnenne lett og dryss over sjokoladen og pynt etter eget ønske.

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar